Speltips West Ham – Norwich 12/1: Stukat bortalag

Martin Efvergren Publicerat: 12 januari 2022

West Ham United gäller som klara favoriter när man tar emot jumbon Norwich City i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 12 januari 2022 med avspark kl 20:45.

West Ham – Norwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham United är nog alltjämt säsongens främsta positiva överraskning i Premier League så här långt. Efter en väldigt stark höst i både ligan och Europa League hade man dock en liten svacka under december månad.

Nu ser man emellertid ut att ha tagit ny fart igen. Man kommer till den här matchen med tre raka segrar och totalt nio gjorda mål bakom sig. I söndags slog man ut Leeds ur FA-cupen efter att man vunnit med 2-0 på hemmaplan. I Premier League har man två raka segrar efter att ha besegrat Watford borta med 4-1 och Crystal Palace borta med 3-2.

För Norwichs del ser läget betydligt mörkare ut. Man lyckades visserligen slå ut Charlton ur FA-cupen i söndags, men i Premier League finns det inget ljus i tunneln för närvarande.

Norwich City har förlorat sina fem senaste ligamatcher och totalt har man målskillnaden 14-0 på de här matcherna. I tabellen ligger man sist efter 19 matcher och endast 10 inspelade poäng.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget ljus i Norwich-tunneln

David Moyes har gjort West Ham till ett topplag i Premier League. Det måste vi nog kunna konstatera efter en och en halv säsong med jämnhöga prestationer och starka resultat.

Med det kommer också högre förväntningar och när man nu tar emot Norwich gör man det som stora favoriter. Ett spel på hemmalaget ger endast cirka 1.32 gånger insatsen.

Norwich avslutade förra året riktigt svagt, men man har nu i alla fall inlett 2022 med en seger. Vad man också kan glädja sig åt är att viktige Grant Hanley var tillbaka mittlåset i segermatchen mot Charlton. Under hans skadefrånvaro var det som att laget rasade samman och kanske kan man nu få bättre ordning på försvarsspelet igen.

Dessvärre för Norwichs del har jag dock svårt att se att man överhuvudtaget kommer att kunna resa sig den här säsongen. Det är visserligen inte jättemånga poäng upp till lagen ovanför strecket, men det finns just nu ingenting som talar för en vändning.

Det har sett uppgivet hos Norwich-spelarna i de senaste ligamatcherna och här lär West Ham komma ut framåtlutade för att försöka punktera den här matchen tidigt. Får de ett hyfsat tidigt ledningsmål kan det mycket väl komma att rinna iväg ytterligare.

Mitt spel på den här matchen blir därför West Ham – 1.5 (asian handicap) till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham -1.5 (asian)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, onsdag 12 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: