Speltips, West Ham – Stoke 5/11: Hett möte i London

Simon Pålsson Publicerat: 3 november 2016

Formen är på uppgång i både West Ham United och Stoke City. Det finns egentligen inte mycket som skiljer lagen åt inför den heta drabbningen, med start 16:00 lördagen den 5 november.

West Ham United mot Stoke City på klassisk engelsk avsparkstid en lördag. Förutsättningarna känns väldigt goda för att få se en intressant match, åtminstone för den publik som är på plats. Matchen sänds inte på svensk tv och blir därmed svår att följa härifrån.

Trots det här har vi hittat ett fint speltips inför den här – på förhand – väldigt intressanta matchen. Här har vi två lag som har vaknat till liv ordentligt på sistone, efter att ha inlett säsongen aningen trevande.

Stoke har med sig tre raka vinster, visserligen mot relativt svagt motstånd, och hela sju gjorda mål framåt. Det är ett fall framåt och ett tydligt tecken på att det finns kvalité i det här laget. Ett självförtroendefyllt Stoke är ingen enkel nöt att knäcka för någon, den saken är säker.

Ofta jämna matcher mellan lagen

West Ham hade också en tuff inledning på säsongen, men har så sakteliga klättrat i tabellen. Två vinster, en oavgjord och en förlust på de fyra senaste är en tydlig indikation på att det här laget är på gång igen. Efter förra årets succésäsong var det många som var frågande till hur de skulle hantera att återupprepa succén och alldeles uppenbart krävdes det ett par månader innan laget såg någorlunda vältrimmat ut igen.

Vad som är extra intressant inför den här matchen – förutom att lagen presterat på ungefär samma nivå så här långt – är att matcherna mellan lagen så gott som alltid blir väldigt jämna. Tre av de fyra senaste matcherna har slutat med ett oavgjort resultat och om något av lagen besegrar det andra är det närmast uteslutande med uddamålet.

Det öppnar för ett spel på 1×2-marknaden. Bombkrysset till 3,65 gånger pengarna hos Titanbet (2 000 kronor bonus) lockar, det måste vi erkänna. Känslan är att det här kan sluta 0-0, 1-1 eller till och med 2-2. 3,65 känns hur som helst väldigt högt och synas.

Speltips:

Speltips:  X (Oavgjort)
Odds:  3,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 5/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: