Speltips, Wolfsburg – Inter 12/3: ComeOn! sticker ut hakan på hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2015
Wolfsburg - Inter speltips 2015
Foto: Bildbyrån

Sextondelsfinalerna är avverkade och under torsdagen har vi full omgång i Europa League. I Tyskland tar Wolfsburg emot Inter på Volkswagen Arena och därifrån testar vi ett hörnspel till lockande odds.

Utan större problem avancerade Wolfsburg förbi portugisiska Sporting i den första slutspelsomgången. Hemmamötet vanns med 2-0, borta hölls lakanet rent och matchen slutade mållöst. Desto mer dramatiskt vart det för Inter. Mot Celtic, i Glasgow slutade matchen 3-3 och hemma sattes spiken i kistan i slutminuterna när Fredy Guarín vispade in matchens enda mål. Inga jätteimponerande 180 minuter ändå.

Dock är det med bittra minnen Wolfsburg kommer till spel. De fick sin förlustfria svit på 18 matcher bruten borta mot Augsburg förra veckan, när siffrorna skrevs 0-1 på SGL Arena. Inter fick ett klart bättre resultat nu senast och hämtade in ett 0-2-underläge till 2-2 under de sista 20 minuterna mot urstarka Napoli. Spelmässigt såg det däremot lite stelt ut under perioder.

Båda lagen har varsin spelare som troligtvis missar matchen; Inters Yuto Nagatomo och Wolfsburgs Aaron Hunt.

Hörnöverspelet testas

Bet365 och ComeOn! har skickat ut sina hörnlinor och de är på 10,0 (pengarna tillbaka vid exakt tio). Oddssättarna är helt oense, Bet365 håller överspelet som klar favorit medan ComeOn ser över/undern som fifty-fifty. Min klara känsla är att det är de förstnämnda som är rätt ute.

Räknar med att det kommer svänga på Volkswagen Arena. Inter reser inte dit för att ställa upp en försvarsmur – deras styrka finns främst i offensiven och vet att ett bortamål kan bli helt avgörande för utgången av dubbelmötet. Wolfsburgs matcher i Bundesliga snittar bara 9,5 hörnor per match, men med stort bollinnehav och sämre motståndare som försöker sinka ner tempot, blir det ofta så. Inters snittar desto fler, 11,3.

I EL har det sett annorlunda ut för Wolfsburg; i sju av åtta matcher har linan passerats. För Inter har det varit snålt av hörnvaran, men det är svårt att dra slutsatser av matcher mot så pass svaga motståndare som de mötte i gruppspelet. Blir andra typer av matchbilder då.

Kliver in på överspelet till 1,83x hos ComeOn! med en insats en bit under medel.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Wolfsburg 1,70 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Inter 5,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,08 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,83 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 10,0 hörnor
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 19:00, 12/3
TV:  tvtolv logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson