Speltips, Wolfsburg – PSV Eindhoven 21/10: Två speltips från heta mötet

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2015

Spelbloggare.se bjuder på två fina speltips inför det livsviktiga mötet mellan Wolfsburg och PSV Eindhoven. Vilket lag är starkast när det verkligen gäller?

Det är ruskigt jämnt i grupp B i årets upplaga av Champions League. Samtliga fyra lag har samlat ihop tre poäng var efter två spelade omgångar och vi står nu inför ett mycket avgörande dubbelmöte. PSV Eindhoven tar sig an Wolfsburg i två möten, medan Manchester United och CSKA Moskva gör upp i det andra dubbelmötet.

Klart är att mycket kan avgöras här och nu, vilket gör att betydelsen av det första mötet är enorm. En trepoängare redan i det första av två inbördes möten skulle ge ett bra försprång och en tillfällig plats bland de två bästa i gruppen.

Wolfsburg kommer till den viktiga matchen hemma mot PSV Eindhoven efter en lite jobbig trend. Blott en seger på de fem senaste matcherna, om vi nu räknar med både ligan och Champions League, är inte optimalt. Därtill har de förlorat tre av matcherna och faktiskt släppt in hela tolv mål.

Stark offensiv hos gästerna

PSV Eindhoven å sin sida kommer med en betydligt positivare trend i ryggen. Tre segrar och en oavgjord på sina fem senaste matcherna är ett bra facit, inte minst med tanke på att både Ajax och Manchester United fått stryk av holländarna på sistone.

Målmässigt ser det fortsatt bra ut för PSV, ett lag som är välkänt för just sin offensiva styrka. Laget har gjort två eller fler mål i sju av sina senaste nio matcher. I Champions League-spelet har de gjort två mål både i segermatchen mot Manchester United och i 3-2-förlusten borta mot CSKA Moskva.

Jetro Willems och Florian Jozefzoon är fortfarande inte tillgängliga för PSV, medan Santiago Arias missar på grund av avstängning. Wolfsburg får eventuellt klara sig utan den småskadade Robin Knoche.

Två speltips inför matchen

Spelbolagen håller tyskarna som klara favoriter i det här mötet och den raka ettan är nere i så lågt som 1,58 gånger pengarna hos Expekt. Det är en värdering vi ställer oss högst frågande till.

Känslan är snarare att det här blir en svårbedömd historia mellan två lag som vill gå framåt. Wolfsburg behöver vinna mötet på hemmaplan, medan PSV Eindhoven har svårt för att spela på något annat sätt än att gå framåt. Det öppnar för en underhållande, fartfylld och möjligen målrik tillställning.

Det är någonting som inte per automatik gynnar hemmalaget. Vi tror snarare att ett svårfångat bortalag kan ställa till rejäla problem. Vårt första speltips blir därför PSV Eindhoven +1 (asian handicap) till 1,91 hos bet365. Det betyder att vi får pengarna tillbaka vid uddamålsförlust, men vinner om gästerna kniper poäng.

Vårt andra speltips blir ett odds som blivit alldeles för högt hos Unibet. Holländarna är bevisligen mycket målfarliga och matchbilden lär kunna öppna för mål. Därför är det anmärkningsvärt att över 1,5 mål för PSV ger hela 3,65 gånger pengarna hos Unibet. Det spelar vi utan att blinka.

 

Speltips:

Speltips: Speltips 1: PSV Eindhoven +1 (asian handicap)
Speltips 2: PSV Eindhoven över 1,5 mål
Odds:  1,91 / 3,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 21/10
TV:   viasatxtra logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Wolfsburg  1,67 williamhill logo
Oavgjort  4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
PSV Eindhoven  5,70 unibet logo
Över 2,5 mål  1,68 unibet logo
Under 2,5 mål  2,30 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: