Speltips, Wolverhampton – Derby 20/3: Får ett decimerat Derby rösten hörd på Molineux Stadium?

Spelbloggare Publicerat: 20 mars 2015

wolves derby 20/3Derby, med sin största stjärna borta, tar picket och packet och reser till West Midlands där formstarka Wolverhampton väntar på Molineux Stadium. Självklar etta?

Chris Martin är utan tvekan en av Championships bästa anfallare, om inte den bästa. Skotten mäktar inte bara med 16 baljor på 30 spelade matcher, utan har också flera bra egenskaper och sätter ofta sin kamrater i bra situationer. Derbys anfall har visats brista totalt utan honom, nu när han varit skadad en period, och på de fem senaste matcherna har ynka två poäng inkasserats. Därtill är även Darren Bent out.

Förstaplatsen har efter denna usla period tappats och visst börjar det bränna underifrån. Ipswich och just Wolverhampton jagar häck i häl – den positiva kvalplatsen är hotad på allvar, framförallt då flera av konkurrenterna i toppen ser hyperstarka ut för tillfället.

Bortafacit är sämst av alla lagen i det gröna tabellområdet med 8-5-6. Förvisso inte helt illa pinkat, men styrkan visas främst inför hemmapubliken på iPro Stadium. Senaste förlusten på resande fot kom i slutet av januari, sedan dess har fem matcher avverkats (0-3-2). Båda torskarna med kom med 0-2 mot Fulham och Brighton som hittas långt ner på den undre tabellhalvan.

Testar två spel till 4,0 samt 26,0x

Det blåser positiva vindar i Wolveslägret. I tisdagens tillställning mot Sheffield Wednesday var det inget snack om saken; 3-0 blev slutresultatet inför strax under 19 000 åskådare på Molineux Stadium – och det innebar att bara en match – borta mot serieledande AFC Bournemouth – förlorats av de sju senaste.

Just på Molineux Stadium har man varit makalöst bra under 2015. Melodin ljuder nästan alltid full fart framåt, vilket resultaten speglar. Tre av de fyra senaste hemmamatcherna har vunnits med minst tre baljors marginal och övrig, mot Watford som är i delad serieledning, slutade 2-2.

Man känner blodsmaken i munnen när avståndet upp till play off-platserna bara minskar och minskar. Mot ett Derby som jobbar i motvind, utan sina två bästa anfallare, ska Wolves helt enkelt vara större favoriter än oddsen antyder. Ettan är ett kanonspel till 2,60x och rekommenderas, men jag tror att siffrorna kan skjuta i höjden här och Wolverhampton -1 mål (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) måste bara testas till 4,0x hos Bet365.

Som sidospel skickas en TV-pollett in på att 3-0 blir det korrekta slutresultatet till fantastiska 26,0x.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Wolverhampton 2,60 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Derby 2,88 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 250 kr
Över 2,5 mål 2,05 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Wolverhampton -1 mål AH
Slutresultat: 3-0
Odds: 4,0 / 26,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365          (1 000 kr bonus)
William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 20:45, 20/3
TV:  unibet logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson