Speltips, Wolverhampton – Fulham 24/2: Formkurvorna pekar åt helt olika håll

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2015

wolves fulham 24/2Parallellt med CL spelas en kavalkad med matcher i Championship och från West Midlands och Molineux Stadium håller vi en självklar favorit i mötet mellan Wolverhampton och Fulham.

Fulhamspelarna skriker efter självförtroendet och i tabellen börjar det brännas från botten. Man får helt enkelt inte ihop pusselbitarna. Egentligen löjligt att laget ska ha sitt kontrakt i Championship i farozonen sett till hur stark truppen ändå är. På pappret borde den hålla för en stabil plats i mitten av tabellen, eller kanske till och med för att utmana toppen.

Senaste segern kom för ungefär månad sedan, på hemmaplan mot Nottingham Forest, och sedan dess har sju matcher avverkats – fyra förluster och tre kryss. Nu senast slutade det oavgjort och mållöst mot Millwall, som hittas under sträcket – en match där det mer handlade om hur pass dåliga båda lagen var än hur bra de var. Totalt intetsägande 90 minuter.

Bortaspelet har varit katastrofalt under hela spelåret med resultatraden 3-3-10 och det är en spiral som påbörjades redan förra säsongen när laget huserade i högstadivisionen.

Två storvinster på de tre senaste

Wolverhampton har blandat vilt de senaste veckorna; krossade Rotherham United, bottenkonkurrent med Fulham, med förkrossande fem mål mot noll häromdagen. Dicko och Afobes samspel på topp var makalöst och de stod tillsammans för de tre första målen i matchen. Rajiv van La Parra bänkades och verkar få börja sota för sin oförmåga att hitta nätet.

En och en halv vecka dessförinnan vann man med klara 4-1 borta mot Huddersfield. En 0-2-torsk mot Fulham avverkades däremellan, vilket var en stor besvikelse – men över det hela är formen bra. Anfallarna gör sitt jobb och kanske kan det bli lite av en ketchupeffekt nu mot Fulham som saknar självförtroendet?

På hemmaplan har man varit genomgående starka och min känsla säger att Wolves borde plocka en bekväm seger här, men ettan betalar ”bara” 1,83 och jag har lite svårt för lågoddsare i oförutsägbara Championship. Istället höjer vi risken och spelar ettan med ett asiatiskt handikapp på -1,5 till 3,20 hos Bet365.

Unik bonus hos Spelbloggare:

Få en förhöjd välkomstbonus från 1 000 till 1 200 kr hos Redbet. Klicka här för att skapa ett konto och skriv in koden SBLOGG för att erhålla den höjda bonusen.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Wolverhampton 1,83 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Fulham 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,00 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Wolverhampton -1,5 mål AH
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 24/2
TV:  Visas tyvärr inte på svensk TV. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson