Speltips, Wolverhampton – Nottingham 11/12: Felvärdering inför fredagsmatchen

Simon Pålsson Publicerat: 11 december 2015

Ett formstarkt Nottingham Forest gästar Wolverhampton Wanderers. Frågan är om spelbolagen inte värderar oddsen lite snett inför mötet?

Det är fredag och det innebär match från engelska Championship. Den här fredagen är det dags för Wolverhampton Wanderers, som får besök av Nottingham Forest. Spelbolagen håller hemmalaget som knappa favoriter, men frågan är om det verkligen stämmer?

Inför den här matchen har nämligen gästerna visat prov på ganska fin form, med tre segrar på de tre senaste matcherna. De senaste matcherna har dessutom varit klara segrar mot Fulham (3-0) och Reading (3-1). Det är inte särskilt dåligt.

På bortaplan har spelet dock hackat, men på det hela taget ser Nottingham Forest ut att ha hittat tillbaka till ett bra spel efter en väldigt tung period utan segrar. I skrivande stund hittar vi laget på femtonde plats i tabellen, ynka en poäng bakom just Wolverhampton. En seger ikväll och de seglar förbi.

Wolverhampton ser trubbiga ut

Hemmalaget å sin sida har haft en tung period bakom sig, med blott en seger på de sex senaste matcherna. Den segern kom dessutom mot ett klart sämre lag, i form av Rotherdam. Det finns en del att jobba på i Wolverhampton, ett lag som i sina bästa stunder dock visar prov på en väldigt hög nivå.

De här båda lagen har spelat mot varandra en del de sista åren och en intressant detalj att bära med sig är att Nottingham Forest faktiskt har två raka segrar borta mot just Wolverhampton. Det är kanske läge för en tredje?

Inför matchen får hemmalaget klara sig utan Nouha Dicko och Kortney Hause, som båda är otillgängliga till följd av skador. Britt Assombalonga är fortsatt otillgänglig för gästerna.

Känslan är att spelbolagen värderar hemmalaget lite för högt inför matchen. Med tanke på den goda formen tror vi att gästerna har goda möjligheter att ställa till det här. Hos MyBet får vi 2,50 gånger pengarna på Nottingham (draw no bet). Då får vi pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Det hugger vi!

Speltips:

Speltips:  Nottingham (draw no bet)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet  (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 11/12
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Wolverhampton  2,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Nottingham  3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,17 unibet logo
Under 2,5 mål  1,75 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: