Speltips, Wolverhampton – Queens Park Rangers 19/8: Vi har hittat en vinnare

Spelbloggare Publicerat: 18 augusti 2015

Queens Park Rangers hade en mardrömssäsong i fjol och fick lämna det engelska finrummet. Tufft har det också börjat här i Championship och när man besöker PL-jagande Wolverhampton kan det bli tufft.

Wolverhampton är en av mina favoriter till att plocka en av uppflyttningsbiljetterna i år. Man tenderade att vara lite ojämna förra spelåret och det är svårt att veta var laget står från match till match – men att utmana i toppen, ja, det bör man.

Bra har det också börjat; premiären borta mot Blackburn Rovers kunde bockas av som vinst efter 2-1 och nu senast spelade man oavgjort hemma mot den tippade toppkonkurrenten Hull City. Siktet var självfallet på trean, men krysset får ändå ses som okej och spelet lovar fortsatt mycket.

Mindre bra start har QPR fått. Mot ett på sin höjd mediokert – även om de öppnat bra – Charlton förlorade man med 0-2 i premiärmatchen och nu senast spelade man oavgjort (2-2) efter att ha tappat en tvåmålsledning under de avslutande 25 minuterna. En pinne på två matcher kan man såklart inte vara nöjda med.

Svårt att veta var vi har QPR. De skulle lika gärna kunna vara med och fajtas om en snabb återresa till förstadivisionen, som att hittas på den undre tabellhalvan när spelåret ska summeras. Lutade åt det förstnämnda inför premiären, nu är jag desto mer osäker.

Värdespel i ettan

Som nämnt, Wolves tenderar att vara ojämna – men här bör man ses med en fin möjlighet att kamma fullt hemma på Molineux. Förra året vann man 13 av 23 hemmamatcher och inte mycket tyder på att man ska vara sämre i år. Formen är kalasbra och prestationerna i de två inledande matcherna imponerar rejält.

Upp och ner mellan Premier League och Championship har QPR studsat de senaste åren – och man har varit genomgående dåliga på resande fot. Blott två vinster på 19 matcher i förra årets PL blev det – sämst i hela serien. Spelåret dessförinnan, när man kom fyra i Championship, hade man bleka 8-5-10 på bortaplan – sämst av de åtta bäst placerade lagen.

Med all sannolikhet – hemma-/bortapremiären visade också på det – är detta två trender som kommer hållas i. Av de två första matcherna att tyda är det också klar fördel Wolverhampton och mellan dessa två, mer eller mindre, skadefria sidorna – är min favorit klar.

Beräknar Wolves ha runt 50% chans att vinna det här och därför investeras polletterna i den raka ettan till 2,10x.

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 19/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Wolverhampton 2,10 williamhill logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Queens Park Rangers 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,05 expekt logo
Under 2,5 mål 1,80 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: