Speltips Young Boys – Ferencvaros 18/8: Playoff

Simon Pålsson Publicerat: 16 augusti 2021

Oddsen inför playoff-matchen i Champions League mellan Young Boys och Ferencvaros talar till hemmalagets stora fördel.

Young Boys - Ferencvaros

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är såklart inte så enkelt som att oddsen berättar hela historian och entydigt ger svar på frågan om vilket lag som ska gälla som favorit inför en match. Men oddssättarna har generellt sett väldigt bra koll på styrkeförhållandet och har en stark statistisk bank att luta sig mot i sin oddssättning.

Det gör att det vore konstigt att inte hålla Ferencvaros som klar underdog inför mötet med schweiziska Young Boys, ett lag som dessutom gjort sig kända som ett lag som dominerar hemma i Schweiz.

Hur som helst har Ferencvaros trots detta en god chans inför det här dubbelmötet om ni frågar mig. Redan förra säsongen visade ungerska Ferencvaros att man har någonting stort på gång, med ett par brassar och ett par andra spännande spelare som ger spets till laget. Djurgården fick erfara det förra sommaren, när man enkelt åkte ut mot laget i den första kvalomgången i Champions League.

Dessutom ska sägas att Ferencvaros har slagit ut förra säsongens succélag Slavia Prag i det här kvalspelet och även om formen hemma i ligan varit lite upp och ner i inledningen av säsongen, bland annat en tung hemmaförlust mot förmodade bottenlaget Kisvarda FC, tycker jag att formen generellt är bra hos Ferencvaros.

Det gör att man mycket väl kan få för sig att oddsen är lite skeva inför mötet med Young Boys. Ferencvaros har det i sig att ställa till problem även mot det här laget.
VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Odds i Champions League

Tisdagskvällen och onsdagskvällen kommer att ge oss en första fingervisning om vilka sex lag som tar sig in i Champions League-gruppspelet via kvalet, medan övriga 26 lag redan är klara. Dessa väntar nu på att grupperna ska delas in.

Men med det sagt tycker jag inte att man kan dra för stora växlar av det första mötet, inte minst nu när bortamålsregeln inte längre gäller. Det ändrar karaktären på matcherna och returmötena har en tendens att bli mer försiktiga. För då är det alltid ett lag, ibland två, som är rätt nöjda med att det inte görs fler mål i matchen.

Hur som helst tror jag att Ferencvaros har en god chans att skrälla mot Young Boys, även om schweizarna måste gälla som favoriter på förhand.

I båda lagen finns offensiv spets och Ferencvaros värmde upp fint med fyra mål i helgens ligaspel. Samma sak gjorde faktiskt Young Boys.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1.70 gånger insatsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asiasn handicap)
Odds: 1,70
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 18 augusti 2021

Jämför odds: