Speltips/rek & odds: Almeria – Rayo Vallecano 1/12

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2014

almeria vallecano 1/12Almeria och Rayo Vallecano avslutar den 13:e omgången av Primera División på Estadio de los Juegos Mediterráneos. Vi har hittat en vinnare i matchen.

Sex raka matcher utan vinst – Almeria har hamnat i en djup formsvacka och det börjar brännas underifrån i tabellen. När den 13:e omgången ska avslutas ligger Almeria på samma poäng som tredje- och nästjumbon Deportivo La Coruna respektive Elche. Nu handlar allt om att klara kontraktet.

Laget hade en förlustsvit på fyra matcher innan förra veckans sammandrabbning borta mot Granada – en match som slutade mållöst. En ren och skär stöld av Almeria. Granada hade allt; målchanser i mängder och spelade dessutom de sista 40 minuterna med en man mer på planen, men bollen ville helt enkelt inte in. Skottstatistiken, 24-3.

Mittfältaren Ramon Azeez var det som åkte på det röda kortet senast, vilket innebär att han är avstängd i denna batalj.

Gästerna vinner?

Rayo Vallecano saknar Insúa, Tõno och Baena.

Det är knappast så att Vallecano har öppnat årets seriespel speciellt bra, men ändå klart bättre än Almeria. Bottennapp varvas med bra prestationer. Nu senast var en av de bättre, när man besegrade ett starkt Celta de Vigo hemma på Estadio de Vallecas med 1-0.

Det är alltså med en positiv känsla man kliver in till den här matchen – och den hoppas man kunna behålla när slutsignalen ljuder. Vi ser sannolikheten att Vallecano lämnar Estadio de los Juegos Mediterráneos med tre inkasserade pinnar som stor.

Dels är man i grund och botten ett snäppet vassare fotbollslag, ett lag som hör hemma i tabellens mittenträsk. Almeria håller inte högre nivå än vad de hittills visat.

Sen har Rayo Vallecano bäst resultatrad på bortaplan – 2-1-3 – av lagen på den undre tabellhalvan. I fjol hade man ett okej facit på resande fot, i alla fall sett till lagets tabellplacering. Almeria har ännu inte vunnit på hemmaplan denna säsong.

Förra årets identiska möte vann Vallecano med 1-0. Även mötet i Madrid vann Vallecano, då med 3-1.

2,45-3,45-3,00. Så ser 1×2-marknaden ut – och det råder ingen tvekan om att Vallecanos möjligheter i denna match underskattas. Den raka tvåan synas och är spelbar ner till 2,85x.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Almeria 2,45 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,45 betsson logo 1 000 kr
Rayo Vallecano 3,00 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,00 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,89 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Rayo Vallecano att vinna
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 1/12
TV:  cmorelive logo cmoresport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson