Speltips/rek & odds: Almeria – Real Sociedad 24/3

Spelbloggare Publicerat: 23 mars 2014

Inför: Almeria - Real Sociedad speltips & rekarNästjumbon Almeria tar emot ett Europaaktuellt Real Sociedad i den 29:e omgången av La Liga. Vi har hittat ett bet med stort spelvärde. 

Bottenstriden är, som säkert bekant, extremt tät i den spanska högstaligan. Från Almeria och sex placeringar uppåt skiljer det endast fyra pinnar och varje poäng är självklart livsviktig i det området av tabellen, såhär i sluttampen av säsongen.

Almeria har haft stora problem med poängskörden de senaste veckorna. Sist laget tog en seger var i början av februari, för sex matcher sedan, överraskande nog mot titeljagande Atletico Madrid.

Det är på Estadio de los Juegos Mediterráneos de flesta poängen kommer och där är man långt ifrån någon slagpåse. På tretton hemmamatcher i ligan, har fyra slutat med seger, lika många oavgjort och fem utan poäng.

Sociedad starka borta

Real Sociedad placerar sig femma och har således en av två platser till Europa League. Konkurrenterna om dessa platser är framförallt Villareal och Sevilla. Klubben har blandat och gett på sistone; Valencia besegrades med uddamålet sist, dessförinnan torskade man två raka och innan det; två vinster på rad. Lagets nuvarande status är svår att avgöra.

Man är ett starkt bortalag och har bara plockat två fler poäng hemma på Anoeta, än på bortaplan, på lika många matcher.

Gästerna är givetvis klara favoriter och bör resa hem till San Sebastián med tre friska pinnar. Det enda som får en att tveka är lagets ojämnhet, men 2,15 gånger pengarna på bortaseger är generöst och tas direkt.

Speltips: Vinst Real Sociedad
Odds: 2,15
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Sport/HD, 24/3 22:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Almeria 3,55 betsson logo 1 500 kr
Oavgjort 3,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Real Sociedad 2,15 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,89 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr