Speltips/rek & odds: APOEL – Barcelona 25/11

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2014
apoel barca 25/11
Foto: Bildbyrån

Blåbärslaget APOEL får besök av Barcelona i Champions League och kommer göra allt i sin makt för att hålla siffrorna nere.

Cypriotiska APOEL har stått upp rätt bra i CL. Mot klart bättre motstånd har man ändå lyckats plocka en pinne på fyra matcher – och inte förlorat med fler än ett mål i någon match, detta trots att man bland annat ställs mot just Barcelona och PSG på bortaplan.

Man är ett försvarsstarkt lag, vilket endast fyra insläppta mål i gruppspelet tyder på, men även i den inhemska serien släpps anmärkningsvärt få in; två stycken på tio matcher. I Europa har man täppt till bakåt och spelat mycket smart. Man har fått ut det allra mesta av sitt material.

I den inhemska serien har APOEL två raka 0-0-matcher, en av dessa mot jumbon Doxa. Framåt ska APOEL inte vara mycket till ett hot för Barcelona.

Knapp bortavinst?

Efter de två raka förlusterna mot Celta Vigo och Real Madrid, har Barcelona nu vunnit tre matcher i följd. Nu senast fick man rejäl islossning mot Sevilla och segersiffrorna skrevs 5-1. Katalanerna kommer alltså med gott självförtroende till denna CL-match.

Barcelona är redan klara för slutspelet, men siktet är inställt på förstaplatsen som PSG innehar för tillfället. Mellan lagen skiljer en poäng, så här är man i behov av tre pinnar, om PSG gör jobbet och vinner mot Ajax, vilket de lär göra. Med största sannolikhet kommer vi se se en avgörande gruppfinal i den sista omgången.

Skadade Andrés Iniesta saknas för gästerna – och med honom försvinner en fin passningsfot som skulle ha varit nyttig mot ett APOEL som kommer tajta till försvaret och inte skänka bort några ytor överhuvudtaget.

När lagen möttes på Camp Nou vann Barcelona med ett mål mot noll. APOEL visade upp stor kollektiv styrka, spelarna jobbade stenhårt för varandra i defensiven. Det var en fröjd att se. Förhoppningsvis får vi se cyprioterna uppträda likadant här.

Att Barcelona kommer vinna det här tvekar vi inte en sekund på, men med speciellt stora siffror? Nja.

Kombinationsspelet Barcelona att vinna och under 3,5 mål synas till fina 2,25 gånger kulorna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
APOEL 14,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Barcelona 1,25 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,67 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,55 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Barcelona att vinna & under 3,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 25/11
TV:  viasatxtra logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson