Speltips/rek & odds: Aston Villa – Tottenham 2/11

Emil Jakobsson Publicerat: 1 november 2014
Aston Villa - Tottenham 2/11 2014 speltips startelvor
Foto: Bildbyrån

Efter den fina starten på säsongen har Aston Villa fallit ihop totalt. Kan de resa sig och få med sig poäng från hemmamötet mot Tottenham under söndagen?

Det började bra för Aston Villa. De inledde säsongen med tre segrar och en oavgjord. De slog bland annat Liverpool men efter den segern som kom den 13 september har allt gått fel.

Laget har nämligen förlorat fem raka matcher och man har inte gjort ett enda mål under denna period. Målskillnaden är 0-13. Visserligen har man mött Arsenal, Chelsea, Manchester City och Everton men nu senast mötte man QPR men trots det föll man med 2-0.

Nu väntar alltså ytterligare en tuff match mot Spurs och frågan är om de lyckas få ordning på sitt spel?

Ett spöklag för Villa

Spurs slog Brighton & Hove Albion i ligacupen med 2-0 tidigare under veckan men innan det föll de hemma mot krislaget Newcastle med 1-2. På de fem senaste matcherna har det blivit tre segrar och två förluster och på bortaplan har det blivit två segrar, tre oavgjorda och en förlust den här säsongen.

Men ser vi till historiken är Tottenham ett riktigt spöklag för Aston Villa. Spurs har nämligen vunnit fem raka matcher mot Villa och senast som Villa lyckades vinna var 2008, efter det har det blivit tre oavgjorda och nio segrar för Tottenham.

Även målskillnaden talar sitt tydliga språk. På de fem senaste matcherna har Tottenham en målskillnad på 15-0 mot Villa. Ni läste rätt, 15-0.

Vi kommer spela Spurs här men vi delar vår insats och lägger hälften på en rak seger för Spurs och resten på spelet Spurs att vinna och hålla nollan.

Villa har trots allt blivit nollade i fem raka och i sju av säsongens tio matcher totalt. Tottenham har visserligen inte världens bästa försvar men mot ett formsvagt Villa kan ytterligare en nolla komma (de har hållit nollan i två av deras fem senaste matcher). Oddset på hela 3,5 känns omotiverat högt måste vi säga.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Aston Villa 3,95 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 3,5 ladbrokes logo 1 000 kr
Tottenham 2,1 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,9 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips 1: Tottenham vinner
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag:

 

ComeOn! (3 000 kr bonus)

 

Speltips 2: Tottenham vinner och håller nollan
Odds: 3.5 (Jämför alla odds)
Bolag:

 

Bwin(250 kr bonus)

 

Spelstopp: Söndag 2/11 kl 17:00
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo