Speltips/rek & odds: Athletic Bilbao – Alcoyano 18/12

Spelbloggare Publicerat: 18 december 2014

bilbao alcoyano 1(/121-1 står det efter det första mötet av två mellan Alcoyano och Athletic Bilbao i Copa del Rey-åttondelsfinalen. Får vi se en skräll på Estadio San Mamés?

Alcoyano hittas på sjundeplats i Segunda B, men har bara tre pinnar upp till serieledande Hercules i den anmärkningsvärt täta toppstriden.

I Copa del Rey har man gjort det oerhört bra och tagit sig förbi två jämbördiga lag samt ett från Tercera division. I hemmamötet mot Athletic tog man ledningen i den första halvleken genom Francis Ferrón – och slutsiffrorna såg länge ut att bli 1-0, men i den första tilläggsminuten kunde gästerna forcera in en kvitteringsbalja. Prestationen lovar ändå en hel del, även om man självklart ställs ut som stora underdogs här. Alcoyano att avancera vidare betalar 8,0x för den intresserade.

Full fart framåt – från start

Athletic Bilbao ställde ut en helt okej startelva i det första mötet med en del ordinarie spelare, men i och med dubbelmötet fortfarande är öppet – så är känslan att det blir en ännu starkare elva nu. Vore självklart oacceptabelt att åka ut redan nu, mot ett flera snäpp sämre motstånd. Ernesto Valverde och hans mannar kommer att ta den här uppgiften på fullaste allvar.

Gaspedalen kommer vara nedtrampad från första minut – och den lär inte släppas på fören Athletic lyckats peta in en eller två bollar, vilket kan dröja ett tag. Alcoyano visade prov på ett relativt stabilt försvarsspel i den första matchen.

Med ett jagande Bilbao i första halvlek, då bör det skapas en del hörnor. Kan bli mer avvaktande i andra, beroende på resultatet.

I det första mötet skrapade Bilbao dessutom ihop tio hörnsparkar, Alcoyano tre.

Över 4,5 hörnor i den första halvleken synas till överkomliga 1,75 gånger kulorna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Athletic Bilbao 1,25 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Alcoyano 17,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,22 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,73 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 4,5 hörnor i första halvlek
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 22:00, 18/12
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson