Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Levante 3/1

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2015

atletico levante 3/1Uppehållet är över – Primera División tillbaka. Fjolårsvinnaren Atlético Madrid parkerar på tredjeplats och siktar självklart uppåt; plockas en väntad seger mot kryssglada Levante på Vincente Caledrón?

Atlético avslutade det förra året med fantastisk prestation borta mot Athletic Bilbao. Man vände 0-1 till 4-1 i den andra halvleken och Antoine Griezmann antecknades för ett hattrick. Fransmannen väntas få förtroende från start på topp här, tillsammans med Mario Mandzukic.

Det stora samtalsämnet i Atlético är utan tvekan Fernando Torres hemkomst. Atléticosonen är tillbaka i klubben efter 7,5 år och förhoppningen är att han ska hitta tillbaka till sitt gamla jag. De senaste åren har ju som bekant inte varit speciellt lyckade för spanjoren. Han kommer dock inte kunna medverka här, utan blir istället spelklar tills nästa vecka.

Alessio Cerci är fortfarande på rehab. Det ser inte heller ut som att Cristian Ansaldi är redo för spel, även om han närmar sig.

Storförluster mot Barcelona och Real Madrid

Levante har sex raka kryss – anmärkningsvärt! Två av dessa kom i Copa del Rey mot Segundalaget Albacete – och ur det dubbelmötet gick man vidare på fler gjorda bortamål. Två halvdana prestationer likväl.

I matcherna i Primera División har man faktiskt haft en del tur. I två av dem kvitterade man sent och mot bottenkonkurrenten Córdoba slutade det mållöst, en match där man var snäppet sämre än sina motståndare. Tycker inte att laget imponerat spelmässigt på sistone och formen får ses som tveksam.

Mot Barcelona och Real Madrid – två hyfsat likvärdiga lag med Atlético – förlorade man båda gångerna med 0-5. Defensiven har varit ett problem mot kvalificerat motstånd i år.

De sex senaste inbördesmötena på Vincente Caledrón har alla vunnits av Atlético, flera gånger med större siffror. Nu saknar Levante dessutom mittbacken David Navarro. Känslan är att det kan bli proppen ur här…

Atlético Madrid över 2,5 mål synas till 2,12 gånger fläsket hos Unibet.

Se matchen gratis
Bet365 visar matchen för sina kunder i deras livestreamingtjänst. Saknar du bolag där? Registrera dig och erhåll en välkomstbonus på 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 1,22 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,75 betsafe logo 1 000 kr
Levante 19,00 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,20 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,72 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid över 2,5 mål
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 16:00, 3/1
TV:  cmorefotboll logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson