Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Villarreal 14/12

Spelbloggare Publicerat: 14 december 2014
atl m villarreal 14/12
Foto: Bildbyrån

Tabelltrean Atlético Madrid och sexan Villarreal ryker ihop på Estadio Vincente Caledron under söndagskvällen. Här hittar ni allt inför matchen, oddsen och självklart bjuds det på ett speltips.

Tack vare ett imponerande 0-0-resultat, samt en bra spelmässig prestation, borta mot Juventus, plockade Atlético förstaplatsen i sin tuffa CL-grupp och är med det klara för slutspel. Spelarna har visat gott go på sistone och även i Primera División börjar man krypa allt närmare Real Madrid och Barcelona.

Formen är toppad och på de sex senaste matcherna har man plockat fem vinster och ett kryss, men här kommer den svåraste uppgiften i serien på ett par veckor. Blir intressant att se om nivån hålls uppe.

Villarreal har nämligen även de vunnit fem av de sex senaste matcherna. Man är klara för EL-slutspel och innehar just nu sjätteplatsen i ligan, där man även hamnade i fjol. Siktet är inställt på att studsa upp något steg – eventuellt till fjärdeplatsen, vilken innebär kval till CL nästkommande säsong.

Häromdagen besegrades Apollon i Cypern med 2-0, i en match där vi ganska ohotat prickade in -1,5 mål på Villarreal till 1,73 x fläsket. Dessförinnan krossades Real Sociedad med 4-0 hemma på El Madrigal.

Formstarkt mot formstarkt, alltså.

Villarreal lyckas hitta nätet?

Atlético saknar alltjämt försvararna Cristian Ansaldi och Miranda. Villarreal får klara sig utan Cani, Giovani dos Santos, Bojan Jokic och Mateo Musacchio.

Nu har Atlético hållit nollan i fem raka matcher, men fyra av dessa har varit mot klart sämre motstånd – och mot Juventus blev matchbilden lite annorlunda på grund av läget i gruppen. Gästerna ska ha en bra möjlighet att hamna i målprotokollet. Över det hela har Atlético inte varit lika stabila bakåt som i fjol, utan lite mer anfallsinriktade.

Villarreal har fått igång målproduktionen på allvar och gjort 14 mål på de sex senaste matcherna. Laget har flera skickliga offensiva spelare som kommer ge ett decimerat hemmaförsvar stora problem.

Och att Atlético skulle lämna Vincente Caledron mållösa? Nja…

Vi tycker att spelbolagen har reagerat aningen hårt på Atléticos senaste hållna nollor och synar båda lagen gör mål till fina 2,05 gånger pengarna hos Unibet.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 1,65 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Villarreal 6,45 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,08 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 19:00, 14/12
TV:  cmoresport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson