Speltips/rek & odds: Bayern München – Bayern Leverkusen 6/12

Emil Jakobsson Publicerat: 5 december 2014

Bayern München - Bayern Leverkusen 5/12 2014 speltips och startelvorSerieledande Bayern München tar emot trean Bayern Leverkusen under lördagskvällen och frågan är om inte spelbolagen underskattat Bayern Leverkusens offensiv?

Bayern München förlorade oväntat borta mot Manchester City i Champions League förra veckan och fick bara 1-0 mot Hertha Berlin som ligger på den undre halvan av tabellen nu senast.

Visst, matchen mot City betydde inte speciellt mycket och båda matcherna spelades på bortaplan men för ett lag som Bayern München är alla förluster nederlag.

Hemma på Allianz Arena radar de däremot upp segrarna. De har vunnit samtliga nio matcher, nu senast med 4-0 mot Hoffenheim.

Nätat mot München i fem raka matcher

Leverkusen slog Köln med hela 5-1 nu senast och har tre segrar på deras fem senaste matcher.

Ser vi till inbördes möten har faktiskt båda lagen två segrar var och en har slutat oavgjort över de fem senaste. Värt att notera är även att Leverkusen gjort mål i samtliga fem matcher mot München.

Vårt spel blir även just det, att båda lagen gör mål. Vi tar mer eller mindre för givet att den offensiva superkraften Bayern München gör mål på hemmaplan men vi tror även att gästerna kommer hitta nätet.

Leverkusens fem mål nu senast har givetvis gett dem en boost när det gäller självförtroendet  och de har gjort totalt fem mål på de två senaste bortamatcherna. De är givetvis även medvetna om att de brukar spela bra mot Bayern München vilket är viktigt att ha med sig in i matchen.

Bayern München som vanligtvis brukar hålla tätt har släppt in tre mål på de sex senaste matcherna och mot ett starkt Leverkusen ser vi stora möjligheter att ett mål trillar in.

Att båda lagen gör mål betalar 1,85 och vi synar det, 2-1 kanske?

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bayern München 1,29 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,5 betway logo 1 000 kr
Bayer Leverkusen 11,5 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,0 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,45 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 6/12 kl 18:30
TV:  eurosporttva logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo