Speltips/rek & odds: Bayern München – CSKA Moskva 10/12

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2014

bayern cska 10/12Bayern München är redan klar gruppetta och ställs mot CSKA Moskva under onsdagen. Hur stor är motivationen?

CSKA Moskva är precis som Roma och Manchester City på fem pinnar inför den sista gruppspelsomgången. Lyckas inte Roma vinna sin match på hemmaplan, då är det CSKA som hamnar på andraplatsen vid en bortavinst mot urstarka Bayern München.

Möjliga startelvor:

Bayern München: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Bernat; Alonso, Robben, Ribéry, Götze, Müller; Lewandowski.

Det är ett skadedrabbat Bayern som kommer till spel. Alaba, Badstuber, Martinez, Lahm, Pizarro, Alcantara, Reina, Starke och Benatia saknas allihopa av olika anledningar.

CSKA Moskva: Akinfeev; Mario Fernandes, V Berezutski, Ignashevich, Schennikov; Wernbloom, Natcho, Milanov, Eremenko, Dzagoev; Doumbia.

Rasmus Elm saknas alltjämt. Berezutski gör honom sällskap på skadelistan.

Underspelet testas

Trots 2-3-förlusten mot City toppar Bayern München grupp E med hela sju pinnar tillgodo. Man är helt enkelt ett nummer större än sina motståndare och bör ha en stor chans att plocka hem hela Champions League.

CSKA förlorade de två inledande CL-matcherna, men har kommit tillbaka riktigt bra och i dubbelmötet mot City plockades fyra pinnar, nu senast mot Roma klarade man ett kryss efter en kvittering i den 93:e minuten.

På Allianz Arena är Bayern fasansfullt starka, inte minst defensivt. Nollan har hållits i åtta av de nio senaste matcherna på arenan.

CSKA måste ju vinna för att ha chansen på andraplatsen, men vet att det kommer straffa sig om man kliver på offensiven. Siktet är helt säkert inställt på det oavgjorda resultatet, så räkna inte med något huvudlöst anfallsspel från deras sida.

Bayern har vunnit de två senaste matcherna med 1-0. Har inte sett lika övertygande ut som vanligt, skadorna har satt sina spår i det spelmässigt.

Helt till skillnad från bolagen så ser jag framför mig en målsnål match. Under 3,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt tre) spelas till härliga 2,35x hos Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bayern München 1,29 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 7,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
CSKA Moskva 12,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,00 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,45 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 20:45, 10/12
TV: 
viasatmotor logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson