Speltips/rek & odds: BIK Karlskoga – AIK 11/11

Emil Jakobsson Publicerat: 11 november 2014
Speltips: BIK Karlskoga - AIK 11/11 2014 speltips & odds
Foto: Bildbyrån

Ett inför säsongen väldigt oväntat jumbomöte står på schemat under tisdagen i Hockeyallsvenskan när BIK Karlskoga tar emot AIK och det är två lag i djup kris i desperat behov av poäng som gör upp. Vi har inte hittat ett, utan två riktigt bra speltips till matchen.

Det är två lag som har det tufft just nu som ställs mot varandra. Pressen är massiv på de båda klubbarna som just nu ligger sist respektive näst sist i Hockeyallsvenskan.

Hemmalaget BIK Karlskoga hade sex raka förluster när de nu senast lyckades vinna efter straffar mot topplaget Mora hemma Nobellhallen. Det var kanske inte den snyggast segern men de visade verkligen en enorm vilja och slog ett Mora som hade tre raka segrar bakom sig.

De är samtidigt starka på hemmaplan. Efter premiärtorsken hemma mot Asplöven lyckades de vinna fem av de sex följande hemmamatcherna och efter segern nu senast hemma mot Mora tror vi att de hittar tillbaka till det fina hemmaspelet.

Förlorat sju av tio på bortaplan

AIK vann visserligen säsongens första möta mot Karlskoga men det var hemma i Stockholm där fem av deras åtta segrar den här säsongen har kommit. Även AIK bröt en negativ trend nu senast när de slog Karlskrona på hemmaplan efter tre raka förluster.

På bortaplan har de förlorat sju av tio matcher och vi tror de kommer få det tufft mot ett Karlskoga som är på gång efter skalpen mot Mora. Vi kommer genom det testa ett spel på en hemmaseger inklusive övertid/straffar som betalar 1,67 gånger pengarna.

Vi testar även spelet att det blir över 5,0 mål. Det betyder att om det blir prick fem mål får vi pengarna tillbaka och allt över det ger oss en vinst.

BIK Karlskoga har fyra raka matcher över 5,0 mål och målsnittet under de matcherna har varit hela 8,5 mål per match. AIK har samtidigt två raka matcher över 5,0 mål och deras tidigare möte under säsongen slutade 5-3.

Gratisspel: Testa ett gratisspel hos Betfair värt 350 kronor.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
BIK Karlskoga 2,1 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 4,1 comeon logo 3 000 kr
AIK 3,2 redbet logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,8 williamhill logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,1 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips 1: BIK Karlskoga vinner inklusive övertid/straffar
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:

 

Nordicbet (1 000 kr bonus + 500 kr riskfritt spel)

 

Speltips 2: Över 5,0 mål (pengarna tillbaka vid prick fem mål)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:

 

ComeOn! (3 000 kr bonus)

 

Spelstopp: Tisdag 11/11 kl 19:00
TV:  Hockeyallsvenskan Live, 99:- (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo