Speltips/rek & odds: Boston Bruins – New Jersey Devils 11/11

Emil Jakobsson Publicerat: 10 november 2014

Boston Bruins - New Jersey Devils 11/11 speltips NHL
Hemmastarka Boston Bruins tar emot New Jersey Devils natten mot tisdag och här hittar ni vårt speltips och alla odds till matchen.

Boston ligger bara sexa i den östra konferensen men samtidigt är de bara tre poäng bakom Pittsburgh och Montréal som ligger tvåa respektive trea i öst. Det som ligger dem i fatet är deras tunga start där de förlorade fyra av de sex första matcherna men efter det har de börjat hitta rätt och just nu är formen strålande.

De har vunnit fyra raka matcher men ska vi vara vi vara helt ärliga har motståndet kanske inte varit det svåraste. Edmonton, Florida, Ottawa och Buffalo har de slagit.

Även om New Jersey vann senaste matchen mellan lagen har Boston vunnit åtta av de tio senaste mot just Devils.

Vi tror på hemmalaget här men det handlar egentligen mer om hur svaga Devils är just nu, inte hur starka Bruins är.

Devils har förlorat tre raka matcher och på bortaplan har de förlorat fyra av de fem senaste. Samtidigt har de bara vunnit en av de sju senaste bortamatcherna mot Boston.

Flera skador som stör

Båda lagen har flertalet skador som stör. Namn som Chara, Savard och Krejci sticker ut för Boston men även Devils saknar många viktiga pjäser som till exempel Cammaerli, Henrique, Clowe och Havlat.

Däremot undviker vi moneyline ettan då den bara betalar 1,55 gånger pengarna. Vi kommer istället testa överspelet som visat sig framgångsrikt tidigare när dessa lag spelat mot varandra. Tre av de fyra senaste matcherna mellan lagen har gått över linan och ser vi till hur Devils spelar på bortaplan har fyra av deras fem senaste bortamatcher gått över linan.

Sedan skadan på Chara har Bostons ovanligt tunna backuppsättning hamnat under press och även de som brukar vara täta har varit inblandade i ovanligt många målrika matcher. Tre av deras fem senaste har gått över linan.

Nu när spelbolagen satt linan på 5,0 mål vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om det bara blir fem mål hugger vi direkt till oddset 1,83.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Boston 1,88 redbet logo 1 000 kr
Oavgjort 4,2 ladbrokes logo 1 000 kr
New Jersey 3,8 bwin logo 250 kr
Under 5 mål 2,05 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 5 mål 1,83 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 5,0 mål (pengarna tillbaka vid prick fem)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot tisdag kl 01:00
TV:  viasathockey logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo