Speltips/rek & odds: Boston Bruins – Ottawa Senators 13/12

Emil Jakobsson Publicerat: 13 december 2014

Boston Bruins - Ottawa Senators 13 december 2014, speltips & odds
Nedsläpp redan 18:30 och TV10 sänder mötet mellan Boston Bruins och Ottawa Senators där viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats står på spel för båda lagen. 

Det är två formsvaga lag som kommer göra upp om poängen i TD Garden. Ottawa kommer till matchen med sex förluster under deras sju senaste och de har även förlorat sex av deras sju senaste bortamatcher.

Nu senast förlorade de med 3-5 hemma mot Los Angeles Kings.

Boston Bruins har inte heller de spelat sin bästa hockey den senaste tiden och har förlorat sex av deras åtta senaste matcher. Däremot har de vunnit sju av deras tio senaste hemmamatcher och spelat har trots allt sett bättre ut under deras senaste matcher.

De avslutade sin långa road trip med att vinna över Arizona Coyotes med 5-2 och nu senast föll de med uddamålet på hemmaplan mot Chicago Blackhawks, inget resultat man behöver skämmas över direkt.

Hemmaplan avgörande under tidigare möten

Lagen har redan spelat en match mot varandra tidigare under säsongen. Den spelades den 1 november och precis som lördagens match spelades den i Boston. Den gången vann Boston med 4-2 efter en stark andraperiod där de gjorde två mål.

Hemmaplan har samtidigt varit en viktig nyckel när dessa två lag drabbat samman. Hemmalaget har faktiskt vunnit de fem senaste matcherna mellan lagen. Ser vi bara till matcherna i TD Garden har Boston vunnit fem av de sex senaste matcherna mot Ottawa.

En annan intressant detalj är att Ottawa har förlorat sju raka lördagsmatcher och när det gäller matcher med tidigt nedsläpp (runt 13-14 lokal tid) har Ottawa förlorat sin enda tidiga match och Boston vunnit sin.

En annan viktig detalj är att det är bekräftat att Ottawa vilar förstamålvakten Craig Anderson, in kommer i stället svensken Robin Lehner som har både sämre räddningsprocent samt antal insläppta mål per match i snitt än Anderson.

Vi kommer spela Boston och känner oss riktigt trygga i spelet. Boston är på gång och är starka på hemmaplan. Deras spel passar även bra mot just Ottawa och ettan är tagen här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Boston Bruins 1,85 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,2 ladbrokes logo 1 000 kr
Ottawa Senators 3,79 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 4,5 mål 2,25 bwin logo 250 kr
Över 4,5 mål 1,73 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Boston Bruins
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 13/12 kl 18:30
TV:  tvtio logoviasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo