Speltips/rek & odds: Bristol City – AFC Wimbledon 11/11

Spelbloggare Publicerat: 11 november 2014

bristol wimbledon 11/11Bristol City och AFC Wimbledon drabbar samman i Football League Trophy under tisdagen. Vi håller det ena laget som tydlig favorit.

Wimbledon är i en djup formdipp och har inte fått smaka segerns sötma på fem matcher, varav tre av dessa har slutat oavgjort och två med förlust. Inte främst är det anfallsspelet som inte hållit standarden, men det är inte så att man har ett murstarkt försvar heller.

Med dessa resultat bakom sig har laget sjunkit som en sten i tabellen. Man hittas på sjuttondeplats, en bit ifrån nedflyttning – självklart är kravbilden högre än såhär. Den övre tabellhalvan borde vara målet. Krävs en rejäl uppryckning. Vänder det nu? Vi är mycket tveksamma till det.

Andy Frampton har bara hunnit spela fyra matcher efter att han inledningsvis av säsongen dragits med skadeproblem. Han petade in den viktiga kvitteringsbaljan mot York City i FA-cupen senast, men fick dessvärre utgå skadad kort in i andra halvlek. 35-åringen saknas nu, vilket är ett enormt avbräck.

Klasskillnad

Bristol City lurar en serie uppåt i systemet – och toppar den med fem pinnars avstånd ner till tvåan. Full fart framåt mot Championship, alltså. Formen är fenomenal. Man har inte torskat en enda av de sexton matcher som spelats i serien och är obesegrade i sammanlagt sjutton raka matcher.

Laget har bara fyra dagars vila till nästkommande seriematch – och någon eller några vanligtvis ordinarie spelar lär vilas. Är ändå helt övertygad att Steve Cotterill kommer plocka ut en slagkraftig startelva, tillräckligt stark för att besegra Wimbledon utan större problem.

Ja, det ska inte vara något snack om saken här. Ett hemmastarkt Bristol City, som är på väg upp till Championship, mot ett oerhört formsvagt AFC Wimbledon som slåss och stångas för att inte bli inblandade i bottenstriden i League Two. Klasskillnad, kamrater.

Unibet betalar 2,28 gånger pengarna för att Bristol City vinner det här med minst två baljors marginal, vilket är klart högst på marknaden. Kan jämföras med exempelvis Ladbrokes som erbjuder precis dubbla degen. Synas tveklöst.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bristol City 1,44 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
AFC Wimbledon 8,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,30 comeon logo 3 000 kr
Över 2,5 mål 1,67 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Bristol City -1,5 mål
Odds: 2,28 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 11/11
TV:  Visas tyvärr inte på TV (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Uppdateras cirka 30-40 minuter innan avspark.

Skrivet av: Emil Jakobsson