Speltips/rek & odds: Calgary Flames – Edmonton Oilers 1/1

Emil Jakobsson Publicerat: 31 december 2014

Calgary Flames - Edmonton Oilers 1/1 2015 NHL
Krutröken från nyårsfyrverkerierna har lagt sig och 2014 har blivit 2015 här hemma i Sverige när Calgary Flames tar emot Edmonton Oilers natten mot torsdag.

Calgary Flames är formstarka just nu och de tar sig allt närmare en slutspelsplats. Just nu är det bara sämre målskillnad som skiljer dem från en slutspelsplats men det är som vanligt ett riktigt getingbo i den västra konferensen.

Under deras tre senaste matcher har de tre segrar och då har de mött de regerande mästarna Los Angeles Kings hemma samt borta och nattens motståndaren Edmonton. Mot just Edmonton blev det en bekväm 4-1-seger och de har väldigt fin statistik mot just Edmonton.

De har vunnit samtliga fyra matcher under 2014 mot Edmonton och under de tre senaste matcherna har de gjort hela 17 mål men bara släppt in fyra.

”De har glömt vad som krävs för att vinna”

Edmonton är samtidigt smått otroligt svaga, speciellt med tanke på hur länge de varit bland de sämst i ligan och fått drafta några av världens mest talangfulla spelare. Men trots alla unga blivande superstjärnor har de inte lyckats vända skeppet och de fortsätter förlora i ett högt tempo.

På bortaplan har de till exempel tio raka förluster och räknar man in både hemma och bortaplan har de förlorat 19 av deras 21 senaste matcher.  Det är nästan så man undrar om spelarna i Edmonton glömt vad som krävs för att vinna, de saknar det både sett till spelare för spelare men även mentalt.

Däremot vann de mot Los Angeles Kings nu natten mot nyårsafton men det krävdes straffar och det brukar vara en stor nackdel att spela back-to-back när ens motståndare fått en vilodag.

Vi ser Calgary som blytunga favoriter men anser att bolagen har för höga tankar om Edmonton som är riktigt svaga just nu. Den raka ettan spelas till oddset 1,8 hos Redbet som kör en unik kampanj bara för våra läsare just nu. Ange kampanjkoden SBLOGG när ni öppnar konto via denna länk får ni en unik bonus värd 1 200 kr, betydligt bättre bonus än deras vanliga kunder får.

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Calgary 1,8 redbet logo 1 200 kr
Oavgjort 4,2 ladbrokes logo 1 000 kr
Edmonton 3,95 betsafe logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,83 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,05 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: 1:an, Calgary vinner
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot torsdag kl 03:30
TV:  viasatsport logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo