Speltips/rek & odds, Champions League: PSG – Chelsea 2/4

Emil Jakobsson Publicerat: 2 april 2014
PSG - Chelsea Champions League inför & speltips
Foto: Bildbyrån

Ska Zlatan äntligen få vinna Champions League den här säsongen? Först måste han och hans Paris Saint-Germain försöka ta sig igenom Chelsea som vann just Champions League 2012 och sedan Europa League 2013.

Formen ser fin ut för PSG inför dubbelmötet mot Chelsea i kvartsfinalen. Man har just nu nio raka segrar och har hållit nollan i sju av dessa matcher. Även ute i Europa fungerar lagets spel väldigt bra. På de åtta senaste matcherna har man sex segrar, en oavgjord och bara en förlust.

Hemma på Parc des Princes har man nio raka hemmamatcher i Champions League utan förlust och frågan är om Chelsea är laget som bryter den trenden? Förutom Barcelona har trots allt motståndet inte varit det tuffaste under dessa nio matcher i Champions League.

Visst är lag som Olympiakos, Anderlecht, Benfica, Porto, Dinamo Zagreb och Dynamo Kiev bra lag men de är inte på samma nivå som Chelsea.

En seger på sex bortamatcher, på tok för dåligt

Gästande Chelsea blev oväntat nollade av bottenlaget Crystal Palace nu senast och man har haft problem mot sämre motståndare. Förutom Crystal Palace har man även tappat poäng mot Aston Villa, West Bromwich, West Ham, Stoke och Sunderland den här säsongen.

Men mot de bättre lagen hittar laget sin inspiration och plockar fram sitt bästa spel. Då får man ligga på snabba kontringar som man älskar och slipper styra spelet i lika hög utsträckning.

Däremot är bortaformen usel. Bara en seger på de sex senaste matcherna talar sitt tydliga språk.

Känslan är att PSG är det starkare laget nu när man ställs mot varandra i Paris och får nog med sig en seger vilket ger oss över två gånger pengarna.

Dessutom kan nya kunder hos Betway får hela fem gånger pengarna på att PSG vinner via deras kampanj på kvällens match som är helt unik för våra besökare här på Spelbloggare.se. Klicka här för att ta del av det erbjudandet.

Speltips: Paris Saint-Germain
Odds: 2,05 (eller 5,0 för nya kunder hos Betway)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, tisdag 2/4 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
PSG 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,4 bwin logo 1 000 kr
Chelsea 4,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,65 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,37 betsson logo 1 500 kr