Speltips/rek & odds: Chicago Blackhawks – Montréal Canadiens 6/12

Emil Jakobsson Publicerat: 5 december 2014

Chicago Blackhawks - Montréal Canadiens speltips 5/12 2014Ett riktigt toppmöte väntar i NHL natten mot lördag. Chicago Blackhawks tar emot Montŕeal Canadiens och vi har hittat en vinnare.

Chicago Blackhakws slog Montŕeal Canadiens med hela 5-0 på bortaplan när lagen möttes för drygt en månad sedan. När lagen möttes förra säsongen i Chicago vann de även den matchen men det var betydligt jämnare den gången, 3-2 efter en förlängning blev det.

Chicago spelar samtidigt strålande ishockey just nu. De slog topplaget St. Louis Blues med hela 4-1 nu senast på hemmaplan, det var deras sjunde seger på åtta matcher. Faktum är att de tre senaste matcherna för laget alla slutat med just 4-1-segrar.

Hemma i United Center har de vunnit fyra raka matcher och de har gjort 18 mål under de matcherna.

Offensiven har gått i baklås på bortaplan

Gästande Montréal har samtidigt börjat tappa. De var ett av ligans absolut bästa lag under inledningen av säsongen men förlusten nu senast borta mot Minnesota var deras fjärde inom loppet av fem matcher.

Mot Minnesota lyckades Montréal bara avlossa 19 skott samtidigt som Minnesota avlossade nästan det dubbla. Värt att notera är även att offensiven gått i rejält baklås på bortaplan. Under deras tre senaste bortamatcher som alla slutat med förluster har de bara gjort totalt två mål samtidigt som de släppt in nio.

Med tanke på detta svaga bortaspel och det faktum att Chicago verkligen har flyt i spelet nu är vi förvånade att få drygt två gånger pengarna på Chicago, speciellt med tanke på att matchen spelas i Chicago. Det var ganska tydligt för drygt en månad sedan att det är skillnad mellan lagen efter Chicagos 5-0-kross av Montréal.

Vi spelar med andra ord ettan till oddset 1,98 hos Betsson vilket kan jämföras med bland annat Ladbrokes som är nere runt 1,8 för ettan.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chicago 1,98 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 4,2 ladbrokes logo 1 000 kr
Montréal 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,7 bwin logo 250 kr
Över 5,5 mål 2,25 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Chicago vinner
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot lördag kl 02:30
TV:  viasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo