Speltips/rek & odds: Chievo – Inter 15/12

Spelbloggare Publicerat: 15 december 2014

chievo inter 15/12Inter jagar fortfarande sin första trepoängare i Serie A under ledning av Roberto Mancini. Kan den komma borta mot ett formstarkt Chievo?

Tolva i serien, där man även har fem raka matcher utan vinst; ja, Inter är helt under isen – detta trots bra resultat i Europa League. Nu senast när man reste till Baku, i en meningslös match mot Qarabag, ställdes en till största delar b- och juniorbetonad startelva ut – matchen slutade oavgjort, 0-0.

Dessförinnan kommer laget från en uselt genomförd hemmamatch mot Udinese, vilken förlorades med 1-2. En moraldämpande prestation.

Hernanes och Jonathan är alltjämt skadade och hamnar utanför truppen som reser till Verona. Däremot är Vidic åter tillgänglig, men enligt rapporter kommer han inte att få spela från start, utan i bästa fall få några minuter.

Två försvarare borta

Chievo har verkligen kommit upp i nivå på sistone och har två vinster och tre kryss på de fem senaste matcherna. Förra veckan vann man med 2-0 borta mot Cagliari efter två snabba mål i inledningen av matchen. Därefter kröp man ner i försvarsställning – och gjorde det ruskigt bra. Motståndarna bjöds inte på någonting överhuvudtaget.

Man har i och med dessa pinnar lyft i tabellen och hittas just nu på 16:e plats, men man bör inte vara nöjda fören bottenträsket lämnats helt och hållet. Det som varit bra i Chievo under säsongen är defensiven; av lagen på den undre tabellhalvan har man faktiskt släppt in minst mål, 17 stycken på 14 matcher.

Men här är det en lite speciell situation. De ordinarie försvararna Frey och Zukanovic fick båda syna varsin ostskiva den förra matchen – och är avstängda här. En osynkad och kraftigt försämrad backlinje är det som kommer till spel.

Då är dessutom Inter offensivt lagda; gör och släpper in en hel del mål. I snitt har det blivit tre per match i seriespelet.

Här erbjuds vi ändå 2,25 gånger pengarna för över 2,5 mål – och det måste synas. Hade själv kunnat spelat det ner till runt dubbla degen… Med andra ord, det här är ett värdespel så det skriker om det.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chievo 4,20 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 2,35 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Inter 2,05 bwin logo 250 kr
Under 2,5 mål 1,68 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Titan Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 15/12
TV:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson