Speltips/rek & odds: Crystal Palace – Liverpool 23/11

Emil Jakobsson Publicerat: 22 november 2014

Crystal Palace - Liverpool 23/11 speltips, startelvor och odds
Två formsvaga lag har slickat sina sår under landslagsuppehållet och hoppas att matchen på söndag ska bara början på något nytt. Men bara ett av lagen kan lämna Selhurst Park som vinnare.

Crystal Palace ligger kvar i den absolut botten av Premier League. De förlorade borta mot Manchester United med 1-0 innan uppehållet och har nu fyra förluster och en oavgjord på deras fem senaste.

Inte ens inför den livliga hemmapubliken har de lyckats få med sig nog med poäng. En seger, fyra förluster och en oavgjord har de på deras sex hemmamatcher den här säsongen.

Förra säsongen lyckades de däremot spela 3-3 hemma mot Liverpool men de förlorade bortamötet på Anfield med 3-1.

En seger på fem senaste bortamatcherna

Liverpool förlorade samtidigt med 1-2 hemma mot Chelsea innan uppehållet, förlusten var deras tredje raka. Men man ska inte dra för stora växlar av de tre förlusterna. Visst, nederlaget mot Newcastle var en riktigt svag insats men att förlora med uddamålet mot Real Madrid samt Chelsea är inget att skämmas över.

Ser vi till bortaspelet har Liverpool däremot ännu sämre resultat bakom sig. En seger och fyra förluster under deras fem senaste bortamatcher.

Låst inledning?

Liverpool ska givetvis vinna den här matchen, men med tanke på deras skakiga resultat, framförallt på bortaplan avstår vi att spela tvåan som betalar 1,95. Vi ser ett betydligt bättre värde i spelet att det blir flest mål i andra halvleken som betalar 2,2 hos Bwin.

Crystal Palace har till exempel bara gjort ett mål under första halvlek på hemmaplan den här säsongen och deras fyra senaste hemmamatcher har haft flest mål i den andra halvleken. Under de fyra matcherna har det blivit fyra mål i första halvlek och tio i andra.

Samtidigt har blivit flest mål i den andra halvleken i fem av Liverpools sju bortamatcher den här säsongen.

När lagen möttes den 5 maj på just Selhurst Park kom fem av sex mål i den andra halvleken. Ett hemmalaget som vill försvara mot ett formsvagt Liverpool som blivit nollade i tre av deras fyra senaste bortamatcher luktar 0-0 eller 0-1 i paus och goda möjligheter för fler mål i andra halvleken.

100 kr gratis, utan insättning: Nya Mobilbet ger 100 kr gratis utan krav på insättning och sedan 400% bonus upp till 800 kr. Hämta din hundralapp här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Crystal Palace 4,55 mobilbet logo 800 kr
Oavgjort 3,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Liverpool 1,95 bwin logo 250 kr
Under 2,5 mål 1,91 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest mål i andra halvleken
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 23/11 kl 14:30
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)
Läs mer:  Läs mer inför matchen hos Totaal Liverpool.

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo