Speltips/rek & odds: Deportivo La Coruna – Elche 15/12

Spelbloggare Publicerat: 15 december 2014

deportivo - elche 1%/12Under måndagen vankas det bottenmöte i Primera División när Deportivo La Coruna får besök av Elche på Estadio Manuel Martinez Valero.

Deportivo är tredje sist i tabellen och har sju matcher i följd utan vinst. Elche, jumbo – fem matcher utan vinst. Här har vi alltså ett brutalt ångestmöte framför oss.

Deportivo kommer från två raka hemmamatcher mot Málaga, varav den ena i cupen – 1-1 – och den andra i ligan – 0-1. Man har haft en hel del boll i båda matcherna, men chanserna har varit svåra att vaska fram.

Elche förlorade med 0-2 mot de regerande mästarna Atlético Madrid nu senast, men jag tycker att laget visade upp karaktär och i själva spelet fanns det dessutom en hel del positiva tendenser. Blir att bygga vidare på den prestationen nu.

På frånvarofronten har det inte dykt upp någonting nytt på tapeten. Mer eller mindre de bästa möjliga startelvorna kommer att presenteras.

Överspelet testas

I början av säsongen släppte Deportivo in mål som bara den. Nu har man ändrat taktik och spelar en klart mer defensiv och avvaktande fotboll, men det har ändå inte gett något positivt utslag på poängfronten, snarare tvärtom.

Nu spelar man ändå hemma mot seriejumbon – och då tror jag att Deportivo kommer våga ta kommandot och trycka på framåt. Det kommer inte komma på tal att kriga hem ett oavgjort resultat, här är en treani sikte.

Elche har varit inblandade i en del målsnåla matcher på sistone, men över hela säsongen har man, tillsammans med Levante, släppt in flest mål i serien. I snitt fler än två per match.

Tror faktiskt att vi kan vänta en rätt öppen matchbild, helt till skillnad från vad spelbolagen förutser. Över 2,0 mål (pengarna tillbaka vid två) betalar hela 1,92 gånger pengarna, vilket blir vårt spel från Estadio Manuel Martinez Valero.

Om vi tittar på Elches seriematcher i år, så har det blivit minst tre mål i åtta av dem, exakt två i fyra och under i endast två. För Deportivo; sju över, en exakt och sex under.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Deportivo La Coruna 2,30 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,25 bwin logo 250 kr
Elche 3,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,56 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 15/12
TV:  cmoresport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson