Speltips/rek & odds: Deportivo La Coruna – Real Madrid 20/9

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2014
deportivo real 20/9
Foto: Bildbyrån

Deportivo La Coruna tar emot ett stjärnspäckat Real Madrid som ännu inte levt upp till förväntningarna i Primera División.

Nykomlingen Deportivo tycker vi har imponerat efter tre spelade seriematcher, med fyra skördade poäng och stundtals riktigt bra spel. Man kommer från en 1-0-vinst borta mot Eibar, som också kommer senast från Segundan; men det var en del tur iblandat. Eibar vann faktiskt skottstatistiken med hela 12-2.

Rätt intressant att Deportivo var snäppet bättre på borta- kontra hemmaplan förra året. Plockade ihop tre fler pinnar på resande fot.

Fariña, Ínsua, Pérez och Salomão är skadade i hemmalaget.

Hittade rätt senast

Real Madrid hittas alltså på trettondeplats. Trettonde! Makalöst dåligt. Säsongen inleddes med 2-0 hemma mot Córdoba, för att sedan förlora mot både Sociedad och Atlético. Har inte fått kollektivet att klicka…

Tills… i veckan, torsdags. Real krossade, totalt krossade, Basel i Champions League med fem mål mot ett. Flera viktiga pjäser i offensiven antecknades i målprotokollet; Ronaldo, Bale, James och Benzema. Vi fick se glimtar av den klubb som fick lyfta CL-pucklan i fjol.

Man hade 11-5-3 på bortaplan i Primera División – endast Atlético Madrid hade en bättre resultatrad.

Sist lagen möttes var i en träningsmatch i slutet av septembet, 2013. Då vann Real med 4-0. Året innan, när Deportivo spelade i Primeran, vann Real båda matcherna med 2-1 respektive 5-1.

Numera är ”bara” Carvajal, Khedira och Jése kvar på skadelistan.

Vi ser framför oss ett Real som rider vidare på vågen från krossen av Basel – spelar ut med självförtroende. Deportivo lär mest försöka hålla positionerna och se till att siffrorna inte rinner iväg. Nej, man håller inte här.

Real att måla i båda halvlekarna synas till 1,80 hos Bwin (250 kronor bonus)

Vill ni se matchen i datorn, mobilen eller telefonen? Bet365 streamar. Registrera er och få samtidigt upp till 1 000 kronor bonus!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Deportivo 11,00 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,25 unibet logo 1 200 kr
Real 1,30 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,80 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,45 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Real att göra mål i båda halvlekarna
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 16:00, 20/9
TV:  cmorefotboll logo bet365 logoRegler och villkor gäller.  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson