Speltips/rek & odds: Djurgården – Färjestad 7/12

Spelbloggare Publicerat: 6 december 2014
dif fbk 7/12
Foto: Bildbyrån

Söndagsunderhållningen i SHL kommer från Hovet, där Djurgården får besök av rivalerna Färjestad i ett riktigt klassikermöte.

Färjestad har fått lite medvind efter två raka segrar som bröt en förlustsvit på fyra matcher. Nu senast kammades två pinnar hem efter straffvinst mot Modo på Löfbergs Arena.

– I första perioden är vi riktigt bra igen, i andra är vi inte lika bra, men kommer tillbaka i tredje. Vi får vara nöjda med två poäng, sa Färjestadsforwarden Linus Persson till Cmore efter matchen.

Håller inte helt med om att man ska vara nöjda med tre pinnar. Sett till chansfördelningen och matchbilden borde Färjestad ha vunnit åtminstone en kasses marginal under ordinarie tid, men hur som helst; viktiga poäng inkasserade i kampen att hålla sig borta från nedflyttningsplatserna.

Bra odds på ettan

Djurgården har förlorat fyra av de fem senaste matcherna, men det ska nämnas att samtliga torskar kommit på bortais. Hemma på Hovet är stockholmarna mycket formstarka och vunnit tre raka matcher, dessa mot HV71, Skellefteå och Växjö – som alla tre hittas bland topp fem i serien.

Siktet är på slutspelsplatserna – och vid en vinst här så kliver man upp dit. Med fansen i ryggen ska DIF ha en fin chans att vinna den här matchen, speciellt då Färjestad är lite upp och ner på bortais. Mest ner. De har förlorat två av de tre senaste bortamatcherna med målskillnaden 4-11.

De två inbördesmötena lagen hunnit spela i år, de har Djurgården vunnit med 3-2 respektive 2-1. Tror bestämt att vi får skåda ytterligare DIF-seger under söndagen.

Spelbolagen är inte helt ense här och flera är nere på runt 1,70 för att Djurgården ska vinna inklusive förlängning och straffar – då sticker Ladbrokes upp med 1,83 för spelet. Synas med glädje.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Djurgården 2,4 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,9 comeon logo 3 000 kr
Färjestad 2,9 mobilbet logo 100 kr utan krav på insättning
Under 2,5 mål 1,91 comeon logo 3 000 kr
Över 4,5 mål 1,95 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Djurgården att vinna inklusive förlängning/straffar
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 16:00, 7/12
TV:  cmorehockey logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Emil Jakobsson