Speltips/rek & odds: Djurgården – Frölunda 6/1

Emil Jakobsson Publicerat: 5 januari 2015
Djurgården - Frölunda 6/1 2015 speltips
Foto: Bildbyrån

Har det vänt för Frölunda nu? Efter sju raka förluster har de nu två raka segrar när de under tisdagen gästar Djurgården och här hittar ni vårt speltips. 

Även om Frölunda nu har två segrar i ryggen ska man kanske inte dra för stora växlar än. Båda segrarna har kommit på hemmaplan och det mot jumbon Modo och bottenlaget Leksand. Knappast det svåraste motståndet och givetvis lag som ett topplag ska slå på hemmaplan.

Nu senast mot Leksand radade de upp chanser men en kombination av dålig kyla i de avgörande lägena och en het målvakt höll Frölunda till två ynka mål, precis som matchen innan mot Modo. Faktum är att Frölunda bara har gjort över två mål i en av deras nio senaste matcher, då blev det tre mål i förlusten mot Örebro för snart en månad sedan.

På bortaplan har Frölunda samtidigt fem raka förluster bakom sig, nu senast 6-2 mot Färjestad den 28 december.

Hemmalaget Djurgården slog Örebro efter straffar nu senast och har spelat bra ishockey hemma i Stockholm. De har nämligen vunnit sex av deras åtta senaste hemmamatcher men förlorat sju raka bortamatcher.

Ett spel som fungerat tidigare

Vi har hittat ett riktigt bra spel här, ett spel vi kört flera gånger tidigare under säsongen när Djurgården spelat. Vi kliver in på under 4,5 mål under ordinarie matchtid till oddset 1,85 hos Betway, saknar ni konto hos dem matchar de er insättning med ett gratisspel upp till 500 kr.

Fyra av Frölundas fem senaste har gått under 4,5 mål under ordinarie matchtid. För Djurgården har samtidigt hela nio av de tio senaste gått under 4,5 mål. Att vi får 1,85 för detta spel är verkligen bara att tacka och ta emot. Det enda som talar emot är deras inbördes möten tidigare under säsongen, men att Frölunda vann senaste mötet i Stockholm med 0-6 talar snarare för en tät match den här gången, Djurgården kommer givetvis inte vilka upprepa det och kommer spela tätt.

Samtidigt har vi två heta målvakter som ställs mot varandra. Linus Fernström i Frölunda har släppt in minst mål i snitt per match i hela SHL och Mikael Tellqvist hade en räddningsprocent på drygt 96 procent nu senast.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Djurgården 3,0 mobilbet logo 100 kr utan insättning
Oavgjort 4,0 betway logo 500 kr
Frölunda 2,35 bwin logo 250 kr
Under 4,5 mål 1,85 betway logo 500 kr
Över 4,5 mål 2,02 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Tisdag 6/1 kl 16:00
TV:  cmoresport logocmorelivetre logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo