Speltips/rek & odds: Djurgården – Modo 11/12

Emil Jakobsson Publicerat: 10 december 2014
Speltips & odds: Djurgården - Modo 11/12 2014
Foto: Bildbyrån

Två formsvaga lag. En nykomling och ett lag som riskerar nedflyttning. Räkna med en spännande och tät match om tre viktiga poäng när Djurgården tar emot Modo på Hovet under torsdagen.

Modo har det riktigt tufft just nu. Fem förluster på de sex senaste matcherna och de ligger just nu under kvalstrecket och de klarar sig från jumboplatsen genom bättre målskillnad än Leksand.

Bortaplan är samtidigt inte deras starkaste gren. Senaste segern på bortaplan var den 1 november, efter det har de blivit fem raka bortaförluster. Under de fem bortaförlusterna har de släppt in 20 mål, ett snitt på fyra baklängesmål per match.

Det har inte heller gått speciellt bra mot just Djurgården tidigare under säsongen. De förlorade mötet på Hovet i oktober med 4-3 och nu senast i november hemma i Örnsköldsvik föll de med 1-2. Två täta matcher men som allt för ofta för Modo två förluster.

”Ett stöd som gör det omöjligt att förlora”

Djurgården har visserligen tre raka förluster men de två senaste förlusterna har kommit efter förlängning respektive straffar. Samtidigt är de starka hemma i Hovet där de hade tre raka segrar innan förlängningsförlusten nu senast mot Färjestad. Det kan bli ett riktigt bra tryck på Hovet när publiken kommer igång vilket brukar hjälpa laget.

Även om Djurgården ligger sjua i SHL har de inte glömt bort att de är nykomlingar och att det inte är speciellt långt ner till botten. Med tanke på att Modo är ett av lagen som just nu ligger på en kvalplats blir det ännu viktigare att vinna mot dem.

– Fansen är verkligen en faktor som kan påverka oss i en positiv riktning. Det har vi fått erfara många gånger, att vi vunnit eftersom vi haft ett stöd som gjort det omöjligt att förlora. Det kan vara den här matchen som i slutändan avgör hur slutställningen blir i SHL. Därför måste vi fokusera hårt på att vi är optimalt förberedda på isen och att vi får ett ultimat stöd här hemma eftersom det kan vara en avgörande faktor, säger till exempel Djurgårdens assisterande tränare Stefan Nyman till klubbens hemsida inför matchen.

Visst, han tar i från tårna när han säger att det är ett stöd som gör det omöjligt att förlora men han har helt klart en poäng, fansen brukar hjälpa Djurgården hemma på Hovet.

Även om Djurgården förlorat tre raka måste vi säga att vi är förvånade att vi får över två gånger pengarna när de tar emot Modo som verkligen är under isen nu. Djurgården har som sagt plockat en hel del poäng på hemmaplan samtidigt som Modo inte vunnit på bortaplan på snart sex veckor.

Ettan till 2,1 är tagen. Betway som erbjuder det högsta oddset 2,1 har en kampanj här hos Spelbloggare.se fram till den 14 december. De har dubblat sitt erbjudande om ett gratisspel från 500 kr till 1 000kr. De matcher er insättning med ett gratisspel för samma värde, upp till 1 000 kr nu. Lås upp detta unika erbjudande här innan det går ut den 14 december. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Djurgården 2,1 betway logo 1 000 kr
Oavgjort 4,15 mobilbet logo 100 kr utan insättning
Modo 3,3 comeon logo 3 000 kr
Under 4,5 mål 2,05 betway logo 1 000 kr
Över 4,5 mål 1,87 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Djurgården
Odds:  2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 1 000 kr)
Spelstopp: Torsdag 11/12 kl 19:00
TV:  cmorelivetva logotv4sport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo