Speltips/rek & odds: Djurgården – Växjö 27/11

Emil Jakobsson Publicerat: 27 november 2014

Djurgården - Växjö 27/11 2014 speltips & odds SHL
Bara två poäng skiljer Djurgården och Växjö i den otroligt jämna SHL-tabellen när de två lagen ställs mot varandra på Hovet under torsdagen.Vi testar en högoddsare på denna match, ni hittar vårt speltips här.

Djurgården föll med 3-2 borta mot HV71 nu senast och det var deras andra raka förlust samt tredje raka förlust på bortaplan. Hemma på Hovet däremot har de vunnit två raka matcher.

Gästande Växjö föll med 1-2 hemma mot Frölunda nu senast efter förlängning. Innan det hade de däremot tre raka segrar och fem segrar på de sex senaste matcherna.

Men samtidigt har många av deras både segrar och förluster kommit efter förlängning.

Deras tre senaste matcher har alla gått till förlängning och hälften av deras tolv senaste matcher har gått till förlängning, en otroligt hög siffra.

Förlängning och straffar har avgjort tidigare möten

Det har samtidigt varit jämna drabbningar tidigare under säsongen mellan de två lagen. Första mötet i september gick till straffar som hemmalaget Djurgården vann och andra mötet nu i slutet av oktober som spelades i Växjö lyckades hemmalaget vinna efter förlängning.

För Djurgården har samtidigt fem av deras nio senaste matcher gått till förlängning. Både Växjö och Djurgården är faktiskt bland de lagen som spelar flest förlängningar i ligan.

Att det blir så många förlängningar är givetvis ingen slump. De prioriterar att säkra en poäng och sedan gå på bonuspoängen istället för att allt för aggressivt jaga trepoängaren i tredjeperioden.

Med tanke på hur jämnt det även är mellan dessa två lag i styrkeförhållanden just nu och deras otroliga förmåga att rada upp oavgjorda resultat kommer vi testa krysset som betalar fina 4,05 hos Mobilbet.

Hos dem får alla nya kunder dessutom 100 kr gratis att spela för helt utan krav på insättning. Rygga vårt spel och vinn 405 kronor om spelet prickar och om det missar har ni inte förlorat några egna pengar. Hämta er hundralapp från Mobilbet här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Djurgården 2,75 betway logo 1 000 kr
Oavgjort 4,05 mobilbet logo 100 kr utan insättning
Växjö 2,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,64 unibet logo 1 200 kr
Över 5,5 mål 2,34 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 4,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Mobilbet (100 kr gratis utan krav på insättning)
Spelstopp: Torsdag 27/11 kl 19:00
TV:  cmorehockey logocmorelivetre logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo