Speltips/rek & odds: England – Norge 3/9

Emil Jakobsson Publicerat: 2 september 2014
England - Norge 3/9 2014 speltips
Foto: Bildbyrån

Englands landslag är tillbaka efter nederlaget i Brasilien när de under tisdagen tar emot Norge hemma på Wembley i London. Viasat Fotboll sänder matchen och här hittar ni vårt speltips.

VM var verkligen ingen höjdare för England. De förlorade med uddamålet mot både Italien och Uruguay innan de sedan spelade 0-0 mot Costa Rica i den sista matchen. England kom genom det sist i gruppen, hela sex poäng bakom överraskningsgänget Costa Rica.

Även om England inte direkt är vana med stora framgångar i stora mästerskap var det en chock även för dem att komma sist i gruppen.

Värt att notera är att om man även räknar in Englands genrep inför VM har de bara gjort två mål på de fyra senaste matcherna.

Norge och England möttes även 2012 då England lyckades vinna med 1-0, även det i en vänskapsmatch.

Norge har blandat och gett

Norge som inte var med i VM har hållit sig till träningsmatcher den senaste tiden och där har resultaten varit ganska ojämna. Senaste månaderna har de bland annat förlorat med 4-0 mot Frankrike samt 3-0 mot Polen men även spelat oavgjort mot både Tjeckien och Ryssland.

England saknar en del spelare på grund av skador och imponerade som sagt inte under VM vilket förmodligen gör att Roy Hodgson testar lite nya spelare och lite nya spelidéer mot Norge. Det gör att vi undviker att spela England som bara ger runt 1,5 gånger pengarna.

Vi testar istället underspelet vilket ofta är ett säkert kort när England spelar hemma på Wembley. Av deras fem senaste matcher hemma i London har fyra gått under 2,5 mål och två av dem var dessutom under 1, 5 mål. De har även som vi var inne på tidigare haft vissa problem med målskyttet de senaste matcherna.

Norge spelade samtidigt 0-0 mot Förenade Arabemiraten nu senast och innan det blev det 1-1 mot Ryssland.

Ett stabilt Norge mot ett något sargat England bäddar för en målsnål match, precis som senast lagen möttes.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
England 1,55 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,42 betfair logo 350 kr
Norge 7,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,97 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 3/9 kl 21:00
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo