Speltips/rek & odds: Fiorentina – Napoli 9/11

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2014

fiorentina napoli 9/11Napoli siktar uppåt mot topp tre i Serie A. Med flera bra prestationer i ryggen reser man till Florens och Stadio Artemio Franchi, där Fiorentina väntar.

Fiorentina klarade bara 1-1 hemma mot grekiska PAOK i veckan i Europa League, men ska ändå nämnas att det var med lite avslappnad stil man genomförde matchen. I praktiken är förstaplatsen i grupp K redan säkrad.

Veckan innan förlorade man med 1-3 borta mot Sampdoria i en spelmässigt jämn batalj, men effektivast vann – och så ser det oftast ut i fotbollens värld.

Napoli har hittat formen med besked och börjar formas till det lag man periodvis var under fjolåret.

Med tre vinster, ett kryss och tolv gjorda mål på de fyra senaste matcherna ser man sylvassa ut – och borde kunna ställa till med enorma problem för Fiorentina.

Mittfältsstjärnan i Napoli, Marek Hamsik, har haft influensa och riskerar att missa matchen. Även Michu och Zuniga är tveksamma. Förutom Fiorentinas långtidsskadade Giuseppe Rossi, missar Bernardeschi matchen.

Minst 50% sannolikhet att överspelet sitter

Fiorentina har både gjort och släppt in få mål hittills under säsongen, men de senaste veckorna har det börjat förändras. På de åtta senaste matcherna har det blivit minst tre mål i fyra – och mot Sampdoria tidigare i veckan fick vi skåda ett anfallsvilligt, men framförallt sårbart Fiorentina.

Napoli har spottat in mål på sistone och har två formstarka forwards i Callejon och Higuain. När de vilades i EL-gruppspelet häromdagen, klev de Guzman fram och avgjorde mot Young Boys med ett imponerande hattrick. Flera spelare i målform, alltså.

Fyra av Napolis sju senaste matcher har gått över 2,5 mål, vilket också blir vårt spel här till 2,05 hos Bet365. Hittas under fliken ”asian”.

Se matchen gratis

Bet365 sänder matchen gratis för alla sina kunder via deras streamingtjänst.

Öppna konto hos Bet365 här, 1 000 kr bonus

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Fiorentina 2,62 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,30 ladbrokes logo 1 000 kr
Napoli 2,81 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,80 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål (goalline)
Odds: 2,05(Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 18:00, 9/11
TV:  tvfyrasport logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson