Speltips/rek & odds: Frölunda – Leksand 3/1

Emil Jakobsson Publicerat: 3 januari 2015

Frölunda - Leksand 3/1 2015 speltips
Formsvaga Frölunda lyckades knipa en seger mot jumbon Modo nu senast. Under lördagen kommer Leksand på besök och vi har hittat ett spännande speltips till matchen. 

Frölunda bröt den otroligt tunga sviten i tisdags. Efter sju raka förluster kom segern på hemmaplan mot ett Modo som inför den matchen hade två ynka segrar på tio matcher och som ligger sist i tabellen.

Men samtidigt, 2-0 mot jumbon på hemmaplan imponerar inte från ett lag som så sent som för några omgångar sedan toppade serien. Dessutom förlorade de så sent som den 13 december mot just Leksand, det var visserligen på bortaplan och efter förlängning men värt att notera inför lagens möte under lördagen. Frölunda är samtidigt det laget tillsammans med Luleå som har flest spelare borta på JVM, hela fem stycken.

Gästande Leksand slog samtidigt Färjestad med 4-2, samma Färjestad som omgången innan körde över Frölunda med hela 6-2. Segern var Leksands fjärde raka och Leksand som tidigare under säsongen haft stora problem på bortaplan har nu spottat upp sig även där. De har tre raka bortasegrar mot Växjö, Djurgården och Modo.

Testar dubbelchansen till 2,24

Vi anser att spelbolagen värderar Frölunda väl så tungt, speciellt med tanke på att de hade sju raka förluster bakom sig innan de slog jumbon. Leksand har spelat bra ishockey senaste tiden och vi tror att de får med sig minst ett oavgjort resultat här.

Vårt spel för kvällen blir dubbelchans X2 vilket betalar fina 2,24 hos Betsafe (nya kunder 1 000 kr bonus). En av anledningarna till att vi kör dubbelchans är det faktum att Frölunda spelar otroligt många oavgjorda matcher. Hela 13 av deras 33 matcher har varit oavgjorda efter 60 minuters spel och faktum är att de bara tagit tolv trepoängare den här säsongen. Det kan jämföras med Skellefteå som har 19.

Samtidigt har Leksand bara lämnat tre av deras 14 senaste matcher helt poänglösa. Till oddset 2,24 tar vi dubbelchans X2 alla dagar i veckan.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Frölunda 1,69 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 4,4 comeon logo 3 000 kr
Leksand 4,8 betsafe logo 1 000 kr
Under 4,5 mål 1,93 mobilbet logo 100 kr utan insättning
Över 4,5 mål 1,88 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Dubbelchans, X2
Odds: 2,24 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 3/1 kl 18:30
TV:  cmorehockey logocmorelivefyra logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo