Speltips/rek & odds: Frölunda – Örebro 8/1

Emil Jakobsson Publicerat: 7 januari 2015
SHL speltips & odds: Frölunda - Örebro 8/1 2015
Foto: Bildbyrån

Bara fem poäng skiljer Frölunda och Örebro när de gör upp under torsdagen och vi tror att det kan bli en målsnål drabbning. 

När Frölunda gästade Djurgården i tisdags tipsade vi om under 4,5 mål och när matchen var slut stod det 2-0 till hemmalaget och vårt spel prickade med god marginal. Det är inte heller första gången som Frölunda är inblandad i en målsnål och tät match. Slår man ihop samtliga mål från deras tre senaste matcher har det bara blivit sju mål.

-Det var odugligt i 40 minuter men jag tycker att vi kommer tillbaka bra i den tredje perioden. Fast vi gör ju inga mål. Jag tycker att Djurgården är hetare än vi och vinner i princip alla kamper. För oss gäller det att hitta tillbaka till vårt spel från tidigare under säsongen, vi måste tillbaka till det hårda jobbet och utifrån detta bygga vårt kreativa anfallsspel, säger tränaren Roger Rönnberg efter förlusten mot Djurgården till Cmore.

Formmässigt hade Frölunda sju raka förluster, sedan vann de mot Modo och Leksand innan förlusten borta mot Djurgården nu senast.

Båda lagen har radat upp målsnåla matcher

Gästande Örebro slog Växjö med 2-1 nu senast och även Örebro har nyss spelat borta mot Djurgården. De föll med 2-1 efter straffar den 3 januari och ser vi över deras fem senaste matcher har de tre segrar och två förluster. På bortplan har de däremot bara vunnit två av deras åtta senaste matcher.

Vårt spel här blir under 4,5 mål och eventuell övertid och straffar räknas inte in. Vi får oddset 1,9 hos Bwin och kliver in med en medelinsats. Örebro har fem raka matcher under 4,5 mål samtidigt som sex av deras nio senaste bortamatcher gått under 4,5 mål.

Frölunda har samtidigt spelat under 4,5 mål i åtta av deras tio senaste matcher. Faktum är att Frölunda är det laget i SHL med flest matcher den här säsongen under 4,5 mål. Ser vi till inbördes möten har fem av deras åtta senaste matcher gått under 4,5 och till nästan dubbla pengarna testar vi mer än gärna underspelet.

Bästa insättningsbonusarna: Visst har ni inte missat vår utförliga bonusguide? Mängder av spelbolag och deras bästa bonusar.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Frölunda 1,8 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 4,15 comeon logo 3 000 kr
Örebro 4,6 betsafe logo 1 000 kr
Under 4,5 mål 1,84 unibet logo 1 200 kr
Över 4,5 mål 2,02 mobilbet logo 100 kr utan insättning

 

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 8/1 kl 19:00
TV:  cmorelivetre logotv4sport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo