Speltips/rek & odds: Getafe – Valencia 22/9

Emil Jakobsson Publicerat: 21 september 2014
Getafe - Valencia 22/9 speltips 2014
Foto: Bildbyrån

La Liga har en match på spelschemat under måndagen och det är Getafe som tar emot Valencia. Här hittar ni vårt speltips, oddsen, startelvorna och all statistik inför matchen.

Hemmaplan verkar inte vara någon större fördel när dessa två lag ställs mot varandra. Bortalaget har nämligen vunnit de tre senaste matcherna.

Förra säsongen vann Valencia mötet utanför Madrid med 0-1 och förlorade sedan hemmamatchen med 1-3. Innan den förlusten hade Valencia sex segrar på de sju senaste mot Getafe.

Getafe har vunnit en match den här säsongen och det var just hemma på Coliseum Alfonso Pérez där man slog Almeria med 1-0 innan landslagsuppehållet. Sedan har man förlorat två bortamatcher med 3-1 respektive 2-0. Värt att notera är att Getafe bland annat saknar Pedro Leon som är en viktig pjäs i laget.

Gästande Valencia slog Espanyol med 3-1 nu senast och innan det slog man Malaga med 3-0 men båda de matcherna var på hemmaplan. De har bara hunnit med en bortamatch och det var mot Sevilla, en match som slutade 1-1.

Se matchen gratis: Bet365 sänder matchen gratis för alla sina kunder, öppna ett konto här och få 1 000 kr bonus. 

Testar två spel

Valencia slutade förra åtta förra säsongen men har inlett den här säsongen på ett betydligt bättre sätt. Sex gjorda mål och bara ett insläppt på de två senaste matcherna är givetvis ett styrkebesked.

När vi även väger in det faktum att Valencia som sagt vunnit tre av de fyra senaste bortamatcherna mot Getafe och den form de har just nu gör att vi ser tvåan som ett väldigt bra spel till över två gånger pengarna.

För den som vill spela ett något högre odds kan det även vara värt att testa Valencia att vinna och under 2,5 mål.

Två av de tre senaste matcherna mellan lagen har slutat med en 1-0-seger för Valencia.

Två av Getafes tre matcher den här säsongen har samtidigt gått under 2,5 och Valencias hittills enda bortamatch den här säsongen gick även den under 2,5 mål.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Getafe 4,0 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 3,4 ladbrokes logo 1 000 kr
Valencia 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 2,14 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips 1 (huvudspel): Valencia vinner
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus
Speltips 2 (bonusspel): Valencia vinner och under 2,5 mål
Odds: 4,5 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus
Spelstopp: Måndag 22/9 kl 20:45
TV:  cmorefotboll logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo