Speltips/rek & odds: Granada – Sevilla 8/1

Emil Jakobsson Publicerat: 8 januari 2015

Granada - Sevilla 8/1 speltips & odds 2015
Vi har hittat ett bra speltips som mer än dubblar vår insats när formstarka Sevilla gästar Granada i Copa del Rey under torsdagen.

Sevilla trummar på och hänger på de absoluta topplagen. Efter deras seger mot Celta Vigo nu i helgen ligger de bara en poäng bakom Valencia som ligger på den sista Champions League-platsen och bara sex poäng från serieledande Real Madrid.

Sevilla har nu fem segrar och en oavgjord på deras sex senaste matcher men bortaspelet har varit en akilleshäl för laget. De vann visserligen nu senast borta mot Rayo Vallecano men hade innan det tre raka förluster på bortaplan. Men motståndet under de tre matcherna var inte det lättaste heller och absolut inte jämförbart med Granada som de gästar under torsdagen. De tre bortamatcherna var mot Athletic Bilbao, Barcelona och Feyenoord.

Sevilla har samtidigt spelat väldigt bra mot just Granada tidigare. När lagen möttes den 30 november vann Sevilla med hela 5-1 och mötet i våras vann de med 4-0.

För bra odds för att avstå

Hemmalaget Granada krigar samtidigt i botten av tabellen. De ligger just nu på en nedflyttningsplats men har bara två poäng till Levante som ligger precis ovanför de tre nedflyttningsplatserna. Frågan är med andra ord hur mycket de kommer prioritera Copa del Rey här när deras plats i La Liga hänger löst.

Nu senast när ligan startade om efter juluppehållet föll de med 2-0 mot Cordoba som även de ligger på en nedflyttningsplats. På de 15 senaste matcherna har de bara en seger, sex oavgjorda och åtta förluster. Hemma på Estadio Nuevo Los Cármenes har de visserligen fyra raka utan förlust där 1-1 mot Valencia sticker ut, annars har det varit mot svaga lag som Almeria, Cordoba och Getafe.

Vi håller med spelbolagen om att hemmaplan är en fördel för Granada mot ett Sevilla som haft vissa problem på bortaplan. Men att vi får fina 2,05 för ett formstarkt topplag i form av Sevilla mot ett bottenlag som dessutom kommer med en förlust mot ett annat bottenlag i ryggen känns för bra för att avstå.

Vi spelar tvåan till 2,05 hos William Hill. Saknar ni konto hos vår favoritbookie får ni 1 000 kr bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Granada 4,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,4 betway logo 500 kr
Sevilla 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,7 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Sevilla
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 8/1 kl 20:00
TV:  Tyvärr sänds inte matchen på tv.  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo