Speltips/rek & odds: Halmstad – AIK 8/5

Spelbloggare Publicerat: 8 maj 2014
Halmstad - AIK speltips 8/5 2014
Foto: Bildbyrån

Jumbon Halmstad ställs inför en tuff utmaning: AIK på Örjans Vall. 

Halmstad är i starkt behov av poäng och lite andrum. Hittills har man tagit ynkliga fyra poäng efter sju matcher och precis som vi förutspådda inför säsongen, ser HBK ut att få det jobbigt i år. Samtliga poäng har inkasserats från Örjans Vall. Spelet på hemma- och bortaplan är nästan som natt och dag.

Här kommer Solnaklubben AIK på besök och där finns mer potential att plocka fram. En blygsam elfteplats och elva poäng är facit såhär långt. Spelet har inte riktigt klickat, förutom i derbyt mot Djurgården. Tre pinnar mot Helsingborg senast är i och för sig imponerande, men man spelade med en man mer i över 70 minuter.

AIK:s Panajotis Dimitriadis blev skadad på söndagsträningen och missar resten av säsongen, men Andreas Alm ska inte ha några som helst problem att fylla ut den platsen.

Fortsatt tro på de allsvenska överspelen

Tycker bolagen har gjort en riktig miss här. I 6/7 av HBK:s matcher har det blivit minst tre mål, för AIK 5/7. Hemmalagets försvarsspel håller inte i Allsvenskan någon dag i veckan och man har, inte alls förvånande, släppt in flest mål i hela serien.

Spelgeniet Henok Goitoms målnolla den här säsongen, sprack senast. Otroligt viktigt att han kommer igång om AIK ska ha någonting att sätta emot topplagen. Ketchupeffekt nu?

Gästernas tre bortamatcher har alla överstigit 2,5-målslinan och solnaiterna har själva gjort minst två baljor per match. Kommer sättas stor press på HBK:s backlinje.

Tvåan intresserar till 2,15, men HBK har presterat på Örjans Vall, så den vågar vi oss inte på.

Istället testar vi ännu ett överspel. Nordicbet sticker ut med 1,95 på över 2,5 mål. Tung insats!

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus + 500 kr gratisspel)
TV: Cmore Fotboll, 8/5 18:50 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Halmstad 3,75 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 3,5 williamhill logo 1 000 kr
AIK 2,15 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,98 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 nordicbet logo 1 000 + 500 kr