Speltips/rek & odds: Hellas Verona – Lazio 30/10

Spelbloggare Publicerat: 30 oktober 2014

hellas v lazio 30/10Hellas Verona och Lazio håller låda på Stadio Marcantonio Bentegodi under torsdagskvällen.

Tre förluster på de fyra senaste matcherna – Hellas Verona letar efter självförtroendet. Med sju pinnar på de tre inledande seriematcherna var snacket gott i Hellas inför de lite svårare bataljerna som väntade, men svart på vitt har vi skåda att laget inte håller för en högre tabellplacering – och det är kanske inte jättechockerande.

I slutet av den förra veckan åkte man på en rejäl propp av Napoli och förlorade med hela 6-2, trots att ställningen var helt jämn med 35 minuter kvar av matchen – sedan kom fallet genom fyra snabba Napoli-mål. Resultatet kan därför kännas lite missvisande.

Om vi tittar på Verona och Lazios inbördesmatcher är det chockerande hur mycket mål som gjorts. På de sex senaste – 32 mål! T-r-et-t-i-o-t-v-å! Det ger ett snitt på 5,33… strutar per match. På dessa har Vernona vunnit två, Lazio tre och en slutat oavgjort.

Målpartaj?

Lazio är formstarkt; har vunnit de fyra senaste matcherna och på dessa gjort hela elva mål framåt. En som verkligen hittat rätt är serben tillika anfallaren Filip Dordevic. Han har gjort fem av målen i de här matcherna.

I takt med att Lazio börjat hitta rätt i offensiven – samtidigt som Verona ser sårbara ut defensivt kan det sluta i något vi kan titulera som målpartaj.

Räkna dock inte med att bara gästerna hamnar i målprotokollet. Verona är ett av Italiens mest offensivt lagda lag. Exempelvis blev det i snitt 3,4~ mål i lagets matcher förra året. I år har snittet varit aningen lägre, men fortfarande högt – 2,9~ strutar.

Med så pass olika formkurvor skulle tvåan kunna vara intressant, men vi vet att Hellas Verona är starka på hemmaplan och att hemmalaget haft fördel i lagens inbördesmöten.

Å andra sidan tycker vi nästan att det är målgaranti här – och att båda lagen lär slå till. Över 2,5 mål och båda lagen gör mål ser vi som spelbart till 1,95 gånger pengarna.

2-2?

Skador:
Hellas Verona: Christodoulopoulos, Obbadi (osäkra)
Lazio: Mauri, Keita, Basta (osäkra), Gentiletti

Fyll på spelrullen: Välj och vraka bland våra listade bonuserbjudanden.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hellas Verona 3,30 unibet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,50 comeon logo 3 000 kr
Lazio 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,15 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,80 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & båda lagen gör mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 20:45, 30/10
TV:  tvfyrasport logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson