Speltips/rek & odds: Hellas Verona – Sampdoria 8/12

Spelbloggare Publicerat: 8 december 2014

hellas venona sampdoria 8/12Hellas Verona och Sampdoria får äran att fullborda den 14:e Serie A-omgången. Vi har hittat en vinnare från Stadio Marc’Antonio Bentegodi.

Flera av Hellas Veronas bottenkonkurrenter har åkt på torsk den här omgången – och nu har man en superchans att studsa ifrån bottenstriden.

Frågan är hur stor möjlighet Verona ska ha att vinna den här matchen. Formen är inte alls bra; i Serie A har man sju matcher i följd utan vinst. Nu fick laget förvisso vinna tidigare i veckan, men det var mot klart sämre motstånd i Serie B-laget Perugia, dessutom i lågprioriterade Coppa Italia.

Verona inledde säsongen på hemmaplan på ett fint sätt med vinster mot Palermo och Cagliari samt oavgjort mot Genoa. Nu har man två förluster och ett kryss på de tre senaste hemmamatcherna.

Nu saknar laget dessutom den isländske mittfältaren Emil Hallfredsson som avtjänar en avstängning efter att ha åkt på för många gula kort denna säsongen. Tycker själv att han är väldigt nyttig för Verona, alltså ett avbräck som kommer märkas av.

Fel favorit

Även Sampdorias mittfält är decimerat, då Roberto Soriano och Pedro Obiang båda är avstängda.

Sampdoria är, tillsammans med Genoa, årets utropstecken i Serie A, enligt undertecknad. Laget är sjua i tabellen – men kliver upp till fjärdeplats vid en trea i detta möte. Man har bara förlorat en av 13 matcher – och har den fina resultatraden 5-7-1.

De blåa vann mot Brescia med stabila 2-0 i cupen förra veckan. I serien har man tre raka kryss, dessa mot Milan, Napoli och Cesena. Trots allt starka resultat, inte minst mot de två förstnämnda lagen. Sampdoria har visat att man har i den italienska ligafotbollstoppen att göra.

För mig är det ett mysterium att spelbolagen satt ut Sampdoria som underdogs i den här matchen, om än knappa sådana. 1×2-marknaden ser ut som följer: 2,70-3,30-2,80. Skulle personligen flytta över några decimaler från höger till vänster.

Vi vet dock att framförallt Sampdoria är väldigt kryssglada, samtidigt som även Hellas Verona har skrapat ihop en del x under säsongen. Därför känner vi oss klart mer bekväma med ett draw no bet-spel på Sampdoria, istället för den raka tvåan.

Exakt dubbla degen betalar Bet365 för spelet, vilket är en självklar värdeinvestering. Hittas under AH-marknaden – alltså Sampdoria 0.0 asian handicap.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hellas Verona 2,70 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,30 betsafe logo 1 000 kr
Sampdoria 2,80 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 1,83 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Sampdoria 0.0 AH
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 8/12
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson