Speltips/rek & odds: Hertha Berlin – Hannover 96 7/11

Spelbloggare Publicerat: 7 november 2014

hertha berlin hannover 7/11Hertha Berlin och Hannover 96 bjuder på fredagsunderhållningen från Bundesliga. Här har ni allt inför matchen, analys och speltips. 

Med två raka förluster i bagaget kommer Hertha Berlin till denna fajt. Dessa mot tredjedivisionslaget Arminia Biefield i den inhemska cupen och mot Paderborn i Bundesliga. Förlusterna har dock kommit på bortaplan, där man har stora problem och ännu inte vunnit i serien. Hemmaformen är desto bättre; tre vinster i följd, varav den ena kom mot tabelltvåan Wolfsburg.

Hannover har börjat hitta formen och har två vinster på de tre senaste matcherna. Förlusten kom i cupspelet mot Aalen – jumbo i divisionen under – men det var inte den allra bästa startelvan som vädrades, även om den borde varit tillräckligt slagkraftig för att besegra Aalen. Vinsterna mot Dortmund och Frankfurt är desto mer meriterande. Båda vanns med 1-0. Solida defensiva prestationer.

Frånvarande spelare:
Hertha Berlin: Baumjohann, van den Bergh, Schulz, Langkamp
Hannover 96: Briand, A. Hoffmann, L. Andreasen, Felipe, C. Pander

BLGM nej i 9/10 matcher

Tycker det här är en mycket svårbedömd match på förhand. Dels för att lagen varit väldigt upp och ner på sistone – och att de i grunden är hyfsat jämnstarka. Värderar Hannover som snäppet vassare, men hemmaplansfördelen väger tungt. Hertha har varit starka på Olympiastadion Berlin och Hannover svaga på resande fot.

Hannover har extrema problem med målskyttet, men är samtidigt starka defensivt. På tio seriematcher har endast sju mål gjort, vilket är näst minst av lagen i tabellen – och trots detta har man fem vinster och hittas på en imponerande sjätteplats. När man förlorar, då blir man nollade och vice versa vid segrar. I nio av lagets seriematcher har bara det ena laget gjort mål. På bortaplan har det bara blivit ett mål framåt på fem matcher.

Även Hertha har en rad matcher bakom sig där bara det ena laget hittat nätet. Fem av de sju senaste, mer bestämt.

Inbördesmötena har de senaste åren varit målsnåla. Trenderna talar alltså för att båda lagen inte gör mål…

Bwin sticker ut hakan i luften och erbjuder 2,20 gånger pengarna för spelet. Synas med glädje. De flesta andra bolagen betalar runt två decimaler mindre.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hertha Berlin 2,10 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Hannover 96 3,80 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,88 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,00 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: BLGM nej
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin  (250 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 20:30, 7/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av:  Emil Jakobsson