Speltips/rek & odds: Holland – Mexiko 12/11

Spelbloggare Publicerat: 12 november 2014

holland mexiko 12/11Mexiko söker revansch mot Holland efter att ha blivit utskickade ur sommarens världsmästerskap på ett oerhört tufft sätt.
– En vinst skulle bli det första, viktiga steget mot en riktig hämnd, säger Mexikos förbundskapten, Miguel Herrera, inför vänskapsmatchen, enligt Goal.

Han antyder självklart på Arjen Robbens misstänkta filmning i åttondelsfinalen som innebar att Holland blev tilldömda en straffspark i den sista tilläggsminuten, vilken förvaltades av Klaas-Jan Huntelaar – Holland vidare, Mexiko utslagna.

En del känslor inblandade i detta möte, alltså. Lite mer än en vanlig vänskapsmatch har vi att se fram emot. Inte så att man tar denna batalj på liv och död, men revanschlystna är de garanterat, Mexiko.

Carlos Vela gör comeback

Holland är ju mitt i ett viktigt EM-kval – och detta är lite av en uppvärmningsmatch inför mötet mot Lettland på söndag. Kan mycket väl innebära att en del ordinarie spelare kan bli utbytta tidigt, eller överhuvudtaget inte ens spela – för att inte riskera trötta ben mot Lettland.

Mexiko har å andra sidan ingen turnering runt hörnet, utan här handlar det om att hålla igång benen och spela ihop laget på bästa möjliga sätt till framtida uppdrag. Dessutom kommer Real Sociedadanfallaren Carlos Vela göra sitt första framträdande i landslagströjan på tre år. Ett stort plus.

Gästerna har gjort det riktigt bra i träningsmatcherna efter världsmästerskapet. Tre har vunnits, en slutat oavgjort. Motståndet har varit av olika kvalité, men det faktum att man hållit nollan i samtliga av dessa matcher är imponerande. Inte minst 0-0-matchen borta mot Chile väger tungt.

Holland är i en formdipp och har på de tre kvalmatcherna endast vunnit en – och förlorat två. Förlusterna kom mot Tjeckien och Island, två motståndare man förväntas besegra. Mot Kazakstan blev det visserligen seger, men den satt långt inne. Prestationen gav mycket att önska.

Värt att nämna är att en skadad Nigel De Jong stannar hemma. Hollands mittfältsmotors frånvaro kommer att märkas av.

Med allt detta i baktanken ska Mexiko inte alls räknas bort här. Dubbelchansen X2 spelar vi till 2,05 gånger fläsket.

Se matchen gratis

Bet365 sänder matchen för alla sina kunder via deras streamingtjänst. Öppna konto hos dem och erhåll en startbonus på 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Holland 1,85 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,60 unibet logo 1 200 kr
Mexiko 4,60 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 1,76 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,10 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 20:30, 12/11
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Uppdateras ca 30-40 minuter innan avspark.

Skrivet av: Emil Jakobsson