Speltips/rek & odds: Hull – Tottenham 23/11

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2014

hull spurs 23/11Hull City och Tottenham harbåda hamnat i en prekär situation – och är i desperat behov av poäng. Under söndagen möts lagen på KC Stadium och vi har hittat en målskytt.

Första matchen på två veckor – det här uppehållet kom verkligen lägligt för Hull, som blivit nollade i och förlorat de två senaste matcherna mot Southampton och Burnley. Innan de här matcherna hade man två raka kryssmatcher borta mot Arsenal och Liverpool, vilket får ses som oerhört starkt. Dessförinnan, en 2-0-vinst mot Crytal Palace.

Nu har man haft tid att ladda om batterierna och förhoppningen är att man lyckas plocka poäng här, då det bara skiljer en pinne ner till Burnley på nedflyttningsplats.

Det har varit lite frågetecken kring lagets skytteledare Jelavic och försvararna Dawson och Davies status. Helt säkra är de inte, men rapporter tyder på att de kommer vara redo och fit for fight under söndagen.

Mål var 82:a minut

Tottenham måste, tillsammans med Liverpool, räknas som årets hittills största besvikelse. Man förväntas ju vara uppe och slåss om en Europaplats, men det är inte mycket som fungerat som det ska för Londonklubben.

På 11 matcher har ynka 14 pinnar inkasserats – och hittas med det på den undre tabellhalvan. Nivån måste höjas snarast om det ens ska bli på tal om en topp fem-plats. I Europa League har det å andra sidan gått hyfsat bra och med en match kvar i gruppspelet är man klara för slutspel. Men säsongen över det stora hela, ett stort misslyckande.

Precis innan uppehållet åkte man på en oväntad torsk hemma mot Stoke med 1-2, detta efter en vinstsvit på tre matcher. Kyle Naughton blev utvisad i den matchen – och saknas här. Även Townsend ställs utanför truppen.

Har florerat lite rykten i brittisk media om att Harry Kane – äntligen – kan ta en startplats. Han har bara startat en PL-match under säsongen, men spelat regelbundet i Europa League och cupen. Den 21-åriga anfallaren är formtoppad och har presterat varje gång han fått chansen. Han har sammanlagt fått 822 minuters speltid – och gjort hela tio strutar, vilket är ett snitt på ett mål var 82:a minut. Även i det engelska U21-landslaget spottar han in mål.

Nu verkar det alltså som att Kane får en välförtjänt chans att visa varför han ska spela från start. Den tror jag att han kommer ta. Målskyttespelet betalar fina 2,90 gånger kulorna hos Bwin. Synas.

OBS. Om spelaren inte startar annulleras spelet.

100 kr gratis utan krav på insättning: Hos Mobilbet får ni 100 kr att spela för utan att göra någon insättning, ni får även 800 kr att spela för om ni sätter in 200 kr. Hämta er hundralapp här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Hull 3,60 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 titanbet logo 1 000 kr
Tottenham 2,20 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,91 comeon logo 3 000 kr
Över 2,5 mål 2,00 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Harry Kane ”anytime” målskytt
Odds: 2,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 17:00, 23/11
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson