Speltips/rek & odds: Inter – Manchester United 29/7

Emil Jakobsson Publicerat: 29 juli 2014

Inter spelips
Inter inledde Guinness International Champions Cup på bästa sätt genom att slå de regerande Champions League-mästarna Real Madrid efter straffar.  Nu väntar Manchester United och vi har hittat ett spännande speltips.

Förutom Inter har lagen från Italien fått en tuff start på International Champions Cup. Milan har förlorat sina två matcher med totalt 8-1 och Roma föll i sin premiärmatch med 3-2 mot Manchester United.

En viktig anledning kan vara det faktum att de övriga lagen kommit längre i sin försäsong då deras säsong startar tidigare. Redan den 10 augusti är det dags för Community Shield i England och helgen efter startar ligan.

Serie A startar däremot först den 31 augusti vilket gör att de förmodligen är mer nedtränade än främst lagen från Premier League.

Nu senast mot Real Madrid fick Inter med sig en straff som gjorde att de lyckades kvittera till 1-1 och sedan vinna matchen på straffar.

10-2 i målskillnad under försäsongen

Manchester United har samtidigt imponerat stort under försäsongen. Först hela 7-0 mot LA Galaxy och nu senast 3-2 mot Roma.

Alla spelare vill imponera på nya tränaren Louis van Gaal och han får verkligen de svar han vill från truppen.

Min gissning, United kommer vinna betydligt mer under denna försäsong än vanligt. Det är en så otroligt viktig säsong och många spelare känner sig nog väldigt osäkra på sin plats i startelvan och måste prestera.

Vi tycker även att 1,9 känns generöst med tanke på hur lagen från Italien presterat under denna turnering vilket är ett tydligt tecken på hur de ligger i träningen.

Dessutom har United en bredare trupp än Inter vilken är viktigt i träningsmatcher då mer eller mindre alla spelare blir utbytta.

Tips: Bet365 sänder matchen gratis för sina kunder. Öppna konto här och få 1 000 kr bonus.

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 4,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,5 williamhill logo 1 000 kr
Manchester United 1,9 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,2 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,7 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Manchester United
Odds: 1.9 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot onsdag, 01:30
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller.tvtio logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo