Speltips/rek & odds: Inter – Napoli 19/10

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2014

inter napoli 19/10Två av Serie A:s största besvikelser drabbar samman på San Siro under söndagen – Inter mot Napoli.

Inter öppnade seriespelet på ett okej sätt med åtta pinnar på de fyra inledande matcherna. Själva skörden är såklart fin, men alla de lagen man mötte hittas nu på den undre halvan av tabellen. Nu har man två förluster i följd mot Cagliari och Fiorentina. I Europa League har det däremot blivit två vinster av två möjliga – dessa mot Qarabag och Dnipro Dnipropetrovsk.

San Siro har inte varit Milanoklubbens självklara borg, dit motståndarna fruktar att åka, de senaste åren. Förra årets statistik på arenan var 8-9-2.

Danilo D’Ambrosio, Jonathan och Osvaldo hittas på skadelistan. Tuffaste avbräcket är utan tvekan Osvaldo som leder den interna skytteligan med fyra strutar. Lite tunt framåt nu. Förhoppningen är att Icardi – tre gjorda mål – kan prestera.

Walter Mazzarri är hotad på sin tränarpost och om inte resultaten kommer snart lär han ryka.

Napoli har mer att visa

Fjolårstrean Napoli har knåpat ihop snåla tio poäng och är inte bättre placerade än åtta i tabellen. Man väntades vara med och fajtas i toppen med Juventus och Roma – ännu är det inte kört, men snart måste vindarna vända. Även i Napoli är tränarens – Rafael Benitez – post hotad.

Fanns vissa tendenser innan uppehållet då man plockade tre raka vinster, två i serien och en i Europa League. Motståndet kunde dock ha varit bättre. I serien möttes Sassuolo och Torino – i EL slovakiska Slovan Bratislavas. Alla tre, på pappret, klart sämre lag.

Mitt i eländet kan man dock glädjas åt att hela truppen är intakt. Inte en enda skada eller avstängning.

Vi vet trots allt vilken potential som finns i detta Napoli. Allt annat än topp tre i Serie A är en underprestation.

Inter saknar Osvaldo, vilket kan bli ett stort problem. Han har visat fantastisk form och nu när han är borta trubbas anfallsspetsen av rejält. Icardi i all ära, men utan sin anfallspartner vid sin sida kommer Inter få problem att såra Napoli.

Försvarsspelet har varit Milanoklubbens akilleshäl och Napoli har en drös offensiva kort som kan se till att skapa oro. Tror helt enkelt inte att Inter kommer hålla här.

Napoli dnb (pengarna tillbaka vid oavgjort) plockar vi till 2,15 gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 2,60 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,35 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Napoli 2,90 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Napoli draw no bet
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 19/10
TV:  tvtolv logo bet365] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson