Speltips/rek & odds: Juventus – Inter 6/1

Spelbloggare Publicerat: 6 januari 2015

juve inter 6/1Toppen mot… mitten. Juventus och Inter drabbar samman under tisdagskvällen och vi tycker att värdet hittas på hörnmarknaden.

Juventus har dominerat italiensk fotboll i flera år och denna säsong är inget undantag. Tabellen toppas och ner till nackflåsande Roma skiljer det tre pinnar. Truppen har spets och bredd – nivån har hållits uppe trots tätt spelschema. Man är klara för CL-åttondelsfinalen och ställs där mot Borussia Dortmund, ett dubbelmöte italienarna ska vara favoriter i.

Precis innan uppehållet förlorade Juventus mot Napoli efter straffar i Supercupen. Trots allt en okej prestation, men Napolis effektivitet blev avgörande. Hur som helst, det vore onödigt att dra några växlar av den matchen – Supercupen är ju som bekant den lägst prioriterade titeln i Italien.

Skadeläget har ljusnat för ”Den gamle damen” och den bästa möjliga startelvan kan ställas ut. Inter har Yuto Nagatomo, som är på landslagsuppdrag, out. I övrigt är truppen hel.

Tippade i toppen – nu på den undre tabellhalvan. Inter jobbar i motvind, men mittenskiktet är så pass jämnt att det bara är ett glapp på ynka sex poäng upp till Europaplatsera. Laget måste stabilisera sig rejält, prestationerna är ofta helt upp och ner från vecka till vecka.

Formen är sådär. I december hämtade man in 0-2 till 2-2 mot starka Lazio, men i träningsmatchen nu senast mot Zlatan Ibrahimovics PSG blev det förlust med uddamålet. Ska nämnas att det var en match där båda parterna med två helt olika startelvor, i första respektive andra halvlek.

Värde i överspelet

På Juventus Stadium ska hemmalaget ha mest boll mot ett Inter utan speciellt stort självförtroende – och utan självförtroende, då skönspelar man knappast mot serieledarna… Med stort bollinnehav, skapas i regel många hörnor. Enkelt så.

Juventus hörnlina ligger på 6,5. Där runt brukar man hamna i hemmamatcherna, och i de två senaste har linan överstigits. I fjolårets identiska möte skapade laget åtta hörnor.

Värderar sannolikheten att linan ska över-/understigas som 50/50, en bedömning även exempelvis Bet365s oddssättare gör. Hittas därmed värde i överspelet till 2,2 hos William Hill.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,45 betway logo 500 kr
Oavgjort 4,55 betsafe logo 1 000 kr
Inter 10,00 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,96 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Juventus, över 6 hörnor
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 6/1
TV:  tvtolv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson