Speltips/rek & odds: Juventus – Sampdoria 14/12

Spelbloggare Publicerat: 13 december 2014

juventus sampdoria 14/12Toppmöte väntar i italienska Serie A när mästarna Juventus gästas av uppstickaren Sampdoria. Vi hittar värdet på hörnmarknaden. 

Observera att avsparken är redan 12:30.

Tre pinnar ner till Roma, men Juventus är självklar herre på täppan. När vi kan summera årets säsong, då är jag övertygad att glappet kommer vara större. Efter fyra serievinster i följd, spelade man 0-0 borta mot Fiorentina i en jämn tillställning förra veckan.

Så blev även resultatet nu senast mot Atlético Madrid CL, vilket innebär att man plockar andraplatsen i sin CL-grupp, strax bakom just Atlético och framför Olympiakos. Därmed är man klara för slutspel.

Juventus har ett tufft avbräck i försvararen Giorgio Chiellini. I övrigt är truppen hel. Sampdoria har ännu större problem och har båda ordinarie försvararna Silvestri och Silvestre borta. Lägger upp för en målrik match, månne? Över 2,5 mål betalar 1,85x och under 2,02x.

Sampdoria fortsätter imponera stort i serien. De flesta har väntat på att dippen ska komma, men ännu håller man nivån uppe. För tillfället innehas fjärdeplatsen – och siktet är på den tredje, vilket innebär kval till nästa års CL.

Just nu har skrällaget sex matcher i rad utan förlust, varav tre av dessa har vunnits. Tillsammans med Juventus är man det enda laget i serien som bara förlorat en match. Dessutom var det en hel del oflyt iblandat i Sampdorias enda förlust som kom i slutet av oktober när man gästade Inter. 0-1 skrevs förlustsiffrorna, detta efter ett straffmål i den 90:e minuten.

Hörnspel på Sampdoria

Juventus sätts ut som enorma favoriter och 1×2-marknaden ser ut som följer: 1,36-5,25-12,0. Tycker personligen att värdet hittas i krysset och eventuellt tvåan. Dubbelchansen X2 passar den som vill säkra upp lite, men här kommer vi att fokusera på en helt annan marknad – där vi tycker att ännu finare värde gömmer sig.

Spelbolagen verkar vara helt övertygade att hemmalaget kommer kunna styra och ställa hur som helst på Juventus Stadium. Vi ser detta som en, på förhand, jämnare match – och att Sampdoria kommer få låna en del boll? Absolut.

Gästernas hörnlina är på 3,5 och överspelet betalar dubbelt, vilket vi ser som en självklar värdeinvestering. Visst, Sampdoria skapar inte i regel inte jättemånga hörnor – men minst fyra stycken har man skrapat ihop i fem raka matcher.

Nu är dessutom sannolikheten att det är Juventus som spräcker matchnollan stor. Är Sampdoria i underläge tillräckligt länge, då ska den här linan inte vara något som helst problem att överstiga.

Polletter – in!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,36 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 5,25 betway logo 500 kr
Sampdoria 12,00 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,02 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,85 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Sampdoria över 3,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365  (1 000 kr bonus)
Betsson (1 000 kr bonus)
Betsafe  (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 12:30, 14/12
TV:  tvtolv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson