Speltips/rek & odds: Juventus – Torino 30/11

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2014

juventus torino 30/11Derby della Molle – Juventus mot Torino – utspelar sig under söndagen, med start 18:00. Här har vi hittat en målskytt till dubbla degen.

Torino kommer till Juventus Stadium med en svit på fem vinstfria matcher (0-2-3). Knappast så att motståndet varit av toppnivå heller, så för tillfället är det någonting som är snett i klubben. I fyra av dessa matcher har man blivit nollade, vilket är rentav uselt. Dock synonymt för laget att spela täta och målsnåla matcher, nu har resultaten bara vägt över åt fel håll.

Nu har man bara tre pinnar ner till nedflyttningsplats, så det råder verkligen poängnöd för laget; men att de skulle komma i den här matchen känns inte jättetroligt. Självklart ställs Juventus ut som stora, stora favoriter. 1×2-marknaden ser ut som följer: 1,30-5,75-13,00.

Inget nämnvärt som hänt på skadefronten för Torino, utan man kommer till spel med starkast möjliga lag.

Mål i tre raka matcher

Juventus Simone Padoin, spelande vänsterback mot Lazio, blev utvisad i den matchen och kommer således inte kunna ta plats här. Inget större avbräck, truppen är bred.

Juventus fortsätter briljera, i såväl Serie A som Champions League. Man har fem raka segrar – och har på dessa matcher gjort 15 mål. Ännu mer intressant är att laget är obesegrade i de 35 senaste hemmamatcherna, varav 31 av dem vunnits. På Juventus Stadium ska det mycket till om Torino ska kunna roffa hem en pinne.

I Derby della Molle har Juventus stor fördel i inbördesstatistiken. De fem senaste matcherna har Den gamle damen vunnit. Senast Torino vann var 1995 – sedan dess har 16 matcher spelats lagen emellan.

En som är uppe på höjden i sin karriär just nu, det är Carlos Tévez som det stormat kring en del de senaste åren. Han har verkligen fått igång målfabrikationen och ser ut att stormtrivas i Juventus. Han spottar in mål i både Serie A och CL.

I seriespelet har han på tio startade matcher gjort nio mål. Nu har han dessutom hittat nätet i tre raka matcher.

Nu när Juventus ser så starka offensivt ut – och Torino så formsvaga – kan vi tänka oss att det blir en del hemmamål här. Att Tévez kommer stå för något av dem? Absolut.

Ladbrokes sticker ut hakan och erbjuder dubbla degen för målskyttespelet, samtidigt som övriga bolag är nere rent på mer rättvisande 1,80x. Synas.

Spelet annulleras om spelaren inte startar matchen.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,30 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 5,75 unibet logo 1 200 kr
Torino 13,00 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,02 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,86 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Carlos Tévez målskytt ”anytime”
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 18:00, 30/11
TV:  tvfyrasport logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson